ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα καλό θα είναι να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στα θέματα που σε ταλανίζουν περισσότερο και να προσπαθήσεις να βρεις τις ιδανικές λύσεις, αναζητώντας την ουσία. Αξιοποίησε ιδέες και σκέψεις σε συνδυασμό με τη ζωτικότητά σου και βάδισε μπροστά από σήμερα και στο εξής, που ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή πορεία από τον Σκορπιό και σου χαρίζει έντονη δυναμική.


ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, έπειτα από τόσες σκέψεις και μελέτη όλων των παραγόντων θα πρέπει να έχεις πλέον καταλήξει ακριβώς σε ποιες κινήσεις θα πρέπει να προβείς, ώστε να πετύχεις τους σκοπούς σου. Κάνε λοιπόν ό,τι χρειάζεται για να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω (αν όχι να φτάσεις ακριβώς εκεί που θέλεις) και με την βοήθεια του Κρόνου, που από σήμερα και στο εξής θα κινείται ορθόδρομα στον Σκορπιό, έχεις πολλές πιθανότητες να τα καταφέρεις.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα καλύτερα να  μην προσπαθήσεις να επιβάλεις τις απόψεις σου με υπόγειο και πλάγιο τρόπο και μην υποτιμάς την αντίληψη των συνομιλητών σου. Καλύτερα, αν δεν σου αρέσει κάτι στη συμπεριφορά των δικών σου ανθρώπων, μίλα τους ξεκάθαρα και δήλωσε ποιες είναι οι επιθυμίες σου. Έτσι ίσως αποφύγεις μεγαλύτερα προβλήματα, που θα μπορούσαν να έχουν δυσάρεστη εξέλιξη στο μέλλον.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, η αυτοπεποίθησή σου θα είναι ανεβασμένη σήμερα, χάρη σε κάποιες ευχάριστες συγκυρίες, που θα σου χαρίσει ο ορθόδρομος πλέον Κρόνος στον Σκορπιό. Κάποιες προτάσεις που ενδέχεται να σου κάνουν για όμορφες αποδράσεις, σε ανανεώνουν και σε ξεκουράζουν. Οι πλανήτες στο σύνολο τους, θα σε βοηθήσουν να προβείς σε εποικοδομητικές αλλαγές στη ζωή σου, που θα σε ανανεώσουν σημαντικά.


ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, κυοφορούνται αλλαγές στη ζωή σου και μια καινούργια φάση αρχίζει στην αισθηματική σου ζωή ή στην καριέρα σου. Απαιτείται λοιπόν και η δική σου δραστηριοποίηση. Πρέπει να αποδεσμευτείς από εκείνα τα καθημερινά θέματα που σε τραβούν πίσω και να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς, για να τα τακτοποιήσεις άμεσα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, η ημέρα πλανητικά δεν είναι και η καλύτερη για το ζώδιό σου και καλό θα ήταν σήμερα να καθυστερήσεις την λήψη σημαντικών αποφάσεων, που αφορούν τους βασικούς τομείς της ζωής σου. Οι απαιτήσεις των γύρω σου θα είναι μεγάλες και έντονες και θα πρέπει να τις αντιμετωπίσεις τώρα, για να μην έχεις προβλήματα αργότερα.

 

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, μην διστάζεις να προχωράς μπροστά, ότι κι αν έρθει στο δρόμο σου. Μη σταματάς τις προσπάθειές σου. Να ξέρεις ότι κάποια θέματα που είναι σε στασιμότητα, είναι προσωρινά. Πρέπει να συμβιβαστείς με την κατάσταση που επικρατεί και να δεις τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία. Με τον Κρόνο σήμερα να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Σκορπιό, έφτασε ο καιρός να πετάξεις από πάνω σου οτιδήποτε συντηρητικό σε πνίγει και σου χαλάει τη διάθεση.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, με τον Κρόνο να επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου, θα έχεις την εύνοια του στο τσεπάκι σου, για να πραγματοποιήσεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Να αποφύγεις τις υπερβολές και τις σπατάλες. Η σκληρή δουλειά και η επιμονή, θα σου προσφέρουν σημαντικά οφέλη. Πέρνα ένα όμορφο βράδυ, μαζί με την οικογένειά σου.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, η ημέρα χρειάζεται έξυπνους ελιγμούς, για να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Το πλανητικό σκηνικό θα σε προβληματίσει αρκετά, σε σχέση με θέματα που παραμένουν άλυτα. Ωστόσο, δεν πρέπει να περιμένεις να εξελιχθούν εις βάρος σου, για να κάνεις κάποιες κινήσεις ώστε να τα βελτιώσεις. Μίλα με τα αγαπημένα σου άτομα ή με συναδέλφους που εμπιστεύεσαι και θα δεις ότι θα βρεις τις πιο κατάλληλες και προσοδοφόρες λύσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα η ημέρα θα είναι παράξενη, λόγω των πλανητικών συνδυασμών που θα πραγματοποιηθούν, και αυτό απαιτεί την προσοχή σου στο να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Προσπάθησε να έχεις προγραμματίσει οτιδήποτε κάνεις και να χρησιμοποιήσεις στα λεγόμενα σου τον δρόμο της διπλωματίας στον μέγιστο βαθμό, ώστε να αποφύγεις διαφωνίες με τα άτομα που σε περιβάλλουν. Έλεγξε την ευαισθησία σου και παραμέρισε τους συναισθηματισμούς σου, γιατί μπορεί να παρασυρθείς σε δυσάρεστες καταστάσεις.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, η εναλλαγή των γεγονότων της σημερινής ημέρας, σου δημιουργεί άσχημη ψυχολογική διάθεση. Τα ευχάριστα και τα δυσάρεστα γεγονότα θα εναλλάσσονται σε γρήγορους ρυθμούς και θα σου προκαλέσουν νεύρα και μεγάλη κυκλοθυμία. Φρόντισε να ανακτήσεις την ψυχραιμία σου, με τη σκέψη πως μια μέρα είναι κι αυτή και θα περάσει! Όλα αυτά που μπορεί να σε αναστατώνουν, στο τέλος θα ξεπεραστούν και θα σε ηρεμήσουν.


ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, η ημέρα θα σε παιδέψει όσον αφορά τους στόχους που έχεις θέσει. Βάλε όλο τον δυναμισμό σου και θα δεις ότι τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο της υλοποίησης, έστω και με αρκετά αργούς ρυθμούς. Κάποια πρόσωπα ίσως προσπαθήσουν να βάλουν εμπόδιο στην πρόοδο σου. Δείξε αποφασιστικότητα και μην επιτρέψεις τέτοιες συμπεριφορές.