Οι αστροπροβλέψεις της Πέμπτης 7/11 από την Άνιελ.

ΚΡΙΟΣ

Η τύχη θα σας βοηθήσει σήμερα να ξεπεράσετε κάποιες δύσκολες καταστάσεις στον επαγγελματικό σας τομέα και να χαλαρώσετε. Θα βρείτε επίσης τρόπο για να γεφυρώσετε πολλά από αυτά που σας έχουν φέρει απέναντι στο ταίρι σας ή τους συνεργάτες σας με την ήρεμη συζήτηση. 
 

ΤΑΥΡΟΣ

Σιγά-σιγά φυσάει ένας αέρας αλλαγής και ανανέωσης στα αισθηματικά σας νέα πρόσωπα εμφανίζονται ξαφνικά στην ζωή σας και την αλλάζει θεαματικά . Διασφαλίστε όσο περισσότερο γίνεται τα κεκτημένα σας. Οι καιροί είναι δύσκολοι. Πρέπει να έχετε απόλυτη επίγνωση των ορίων και των ικανοτήτων σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό το διάστημα προέχει η αφοσίωση  σε παιδιά και εργασία. Οι αλλαγές που γίνονται στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, σας έχουν προκαλέσει αναστάτωση αλλά μην τρελαίνεστε αφού όλα είναι καλές και θετικές για εσάς και με περισσότερες επαγγελματικές ευκαιρίες. Θα πρέπει να σταματήσετε να είστε κριτικοί  απέναντι στον σύντροφό σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είχατε πάντα την ικανότητα να βρίσκετε διεξόδους και να περνάτε όμορφα είτε στα επαγγελματικά αλλά και στα οικογενειακά σας, αυτό θα κάνετε και σήμερα. Θα προχωρήσετε σε αναθεωρήσεις των προσωπικών αλλά και των επαγγελματικών σας σχέσεων. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 10του μήνα, δεν είναι διόλου απίθανο να προσπαθήσετε να οδηγηθείτε σε κάποιες πολύ ευχάριστες καταστάσεις 


ΛΕΩΝ

Νέοι επαγγελματικοί σχεδιασμοί προκύπτουν για εσάς που έχετε γεννηθεί στις πρώτες 10 μέρες του ζωδίου. Θα βρείτε επίσης τις ευκαιρίες αυτό το διάστημα για επαφές και κοινωνικές εκδηλώσεις που θα μετρήσουν προς όφελος σας μελλοντικά. Εκμεταλλευτείτε την κοινωνικότητά σας και πείτε ναι σε προτάσεις για εξόδους.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Απαιτούνται λεπτοί χειρισμοί στη διαχείριση των οικονομικών, στην οικογένειά σας. Ευχάριστες επαφές κοινωνικού τύπου προκύπτουν για εσάς που έχετε γεννηθεί κατά την διάρκεια του πρώτου δεκαημέρου. Οι συνεχόμενες καθημερινές υποχρεώσεις, έχουν ως αποτέλεσμα να μην μπορείτε να είστε συνεπείς.


ΖΥΓΟΣ

Ευνοούνται σήμερα τα επαγγελματικά σας θέματα αλλά και τα θέματα υγείας που είχανε προκύψει το τελευταίο διάστημα κυρίως για εσάς που έχετε γεννηθεί κατά την διάρκεια του δευτέρου δεκαημέρου. Δώστε τόπο στην οργή και μην απαντάτε στις προκλήσεις που δέχεστε στη δουλειά σας. Αυτή η περίοδος είναι πολύ σημαντική σε ό,τι αφορά την εξέλιξη των αισθηματικών σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν και οι ευχάριστες εξελίξεις γύρω από τα οικονομικά σας δεν σταματούν, πάρτε μία ανάσα με μικρή εκδρομή στην εξοχή. Θα λάβετε ευχάριστα νέα σε κάποιο σημαντικό  επαγγελματικό τομέα που περιμένατε αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Έχετε αυτή την περίοδο μια ευκαιρία να κάνετε σημαντικά βήματα προόδου στην δουλειά σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Να είστε αρκετά προσεκτικοί σε όλες τις οικονομικές σας συναλλαγές το προσεχές διάστημα. Κάντε πιο συχνά έναν έλεγχο στα οικονομικά σας για να ξέρετε που ακριβώς βρίσκεστε και φυσικά απαγορεύονται οι παραπάνω σπατάλες. Φροντίστε κάποια προβλήματα υγείας που έχουν προκύψει τελευταία.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτήν την περίοδο θα μπορέσετε να έρθετε σε επαφή με κάποιους φίλους σας έπειτα από πολύ καιρό να τα πείτε και αν χρειάζεται να πάρετε την συμβουλή τους για κάποια θέματα που σας απασχολούν αρκεί να τους ανοίξετε την καρδιά σας και να είστε σίγουροι ότι θα σας βοηθήσουν. Αξιοποιήστε τη δημιουργικότητα σας και μην ακούτε κανέναν, ειδικά αυτούς που σας πιέζουν ψυχολογικά λέγοντας σας ότι θα πρέπει να βρείτε μια καλή, σταθερή αλλά κατά τα αλλά βαρετή δουλειά.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα προβλήματα και οι συναισθηματικές σας ανασφάλειες θα ξεπεραστούν με τη στήριξη των φίλων σας. Σκεπτόμενοι πάντα το καλό της οικογένειάς σας, θα προβείτε σε κάποιες προσωπικές θυσίες το ίδιο όμως θα χρειαστεί να κάνετε και στα επαγγελματικά σας. Καλό θα ήταν να αποφύγετε λοιπόν σήμερα να ασχοληθείτε με αυτά διότι η συναισθηματική φόρτιση στην οποία μπορεί να βρεθείτε δεν θα σας βοηθήσει. 


ΙΧΘΥΕΣ

Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί με τα λεγόμενα των άλλων αυτό τον καιρό και ειδικά όταν αυτά αφορούν τα επαγγελματικά σας ή την καριέρα σας. Είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν αναπάντεχα έξοδα, προσοχή χρειάζεται και λίγο οικονομία. Αυτήν την περίοδο είναι ευκαιρία να ξεκουραστείτε και να αποδράσετε από την καθημερινότητα. Καλό θα ήταν να αποφύγετε τις βιαστικές επιλογές.

Για περισσότερα θέματα που αφορούν ζώδια μπείτε στο www.aniel.gr