ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα η ημέρα θα είναι περίεργη, αφού κάποιες αρνητικές σκέψεις θα διαδέχονται τις καλές και στο μυαλό σου θα επικρατεί ένα κομφούζιο, λόγω της νέας θέσης της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου. Είναι καλό να παραμείνεις σταθερός στις αξίες και στις αρχές σου, προκειμένου να έχεις μεγαλύτερο κέρδος και λιγότερες απώλειες. Φρόντισε να μην υπερεκτιμήσεις τις δυνάμεις σου, αλλά ούτε να κρατήσεις παθητική στάση. Η ισορροπία είναι ο καλύτερος σύμβουλος.


ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, μην αφήνεις τις καταστάσεις να περνάνε από δίπλα σου, ενώ εσύ μένεις αμέτοχος. Μπορείς να επέμβεις και να τακτοποιήσεις πολλά πράγματα, που σε προβληματίζουν. Κάποιες φιλικές συμβουλές μπορεί να σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Από σήμερα και στο εξής, έχεις την εύνοια του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης στη νέα της θέση στο ζώδιο του Καρκίνου, για να προβείς σε κάποιες καινοτομίες, σχετικά με θέματα που σε κουράζουν.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν είσαι Δίδυμος, σήμερα οργάνωσε την μέρα σου με συνέπεια και μεθοδικότητα, ώστε να έρθουν οι εξελίξεις αρμονικά και προς όφελός σου. Θα δεις ότι οι στόχοι που έχεις βάλει αρχίζουν να πραγματοποιούνται και θα νιώθεις καλύτερα. Κάποια οικογενειακά θέματα που σε απασχολούν, μπορούν τώρα να λυθούν με τη νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου, μιας και θα επικρατήσει το συναίσθημα και όχι η λογική.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, άφησε τη μέρα σου να κυλήσει αρμονικά και μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση. Προχώρα ολοταχώς στην υλοποίηση των σχεδίων σου και, με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από τη νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, θα τα καταφέρεις όλα πάρα πολύ καλά! Και να θυμάσαι: αυτή την περίοδο πρέπει πάση θυσία να αποφύγεις το παρασκήνιο, γιατί θα σου δημιουργήσει πρόβλημα στο μέλλον. Κάποια δικά σου άτομα θα χρειαστούν τη βοήθειά σου. Φρόντισε να κατανείμεις έτσι τον χρόνο σου, ώστε να δώσεις την αγάπη σου στα άτομα που τη χρειάζονται.



ΛΕΩΝ

Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου χαλαρά, χωρίς να κάνεις ιδιαίτερες αλλαγές και προπάντων χωρίς να εκνευριστείς με κάποια πράγματα που μπορεί να ακούσεις ή να πέσουν στην αντίληψή σου. Με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Καρκίνου, έχεις τη δυνατότητα να καταστρώσεις ένα πλάνο για την υλοποίηση των σχεδίων που έχεις στο μυαλό σου. Συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα και θα σου δώσουν κάποιες απαντήσεις, σε ερωτήματα που ενδεχομένως σε προβληματίζουν.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, φρόντισε σήμερα να κινηθείς με αρκετή πρακτικότητα και μην προσκολλάσαι σε παρελθοντικές καταστάσεις, που μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου. Μην αφήνεις τον χρόνο να κυλάει άσκοπα, χωρίς να κάνεις κάτι. Φρόντισε να κινηθείς με μεθοδικότητα και να βάλεις ένα νέο πρόγραμμα στη ζωή σου, το οποίο θα σου φέρει πιο γρήγορα τα αποτελέσματα που αναζητάς .



ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, επιστράτευσε όλη τη διαλλακτικότητά σου σε κάποια θέματα, για να οδηγηθείς στα σωστά συμπεράσματα, που θα δώσουν χαρά και σε εσένα και τους άλλους. Επιπλέον, χρησιμοποίησε τη διπλωματία που διαθέτεις, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλει από το παρελθόν. Τον ελεύθερο χρόνο σου απόλαυσέ τον με την οικογένειά σου, αφού η νέα θέση του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, από σήμερα και στο εξής στον Καρκίνο, θα σου χαρίσει πολύ όμορφες και αναζωογονητικές στιγμές.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο και να βάλεις ορισμένα θέματα σε μια σειρά, ώστε να ξεμπερδεύεις από κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος, που σε αγχώνουν. Αν βλέπεις ότι δεν τα βγάζεις πέρα μόνος σου, μη διστάσεις να ζητήσεις την υποστήριξη των δικών σου. Η Αφροδίτη σήμερα κάνει την είσοδό της στον Καρκίνο και η μέρα είναι καλή για να κάνεις κάποιες αλλαγές στον προσωπικό σου χώρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, αρκετά ευνοϊκή προβλέπεται η ημέρα για εσένα, με επιτυχία στους τομείς που δραστηριοποιείσαι, και θα δεις τους στόχους σου να υλοποιούνται. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου και να σε ευνοεί, προβλέπεται άνοδος, αναγνώριση και επιτυχία σε όλα όσα σε απασχολούν. Επίσης, ευνοούνται επενδυτικές κινήσεις, γι’ αυτό αξιοποίησε την τύχη που σε συνοδεύει.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, ο δυναμισμός σου και ο μαγνητισμός σου δεν θα περάσουν απαρατήρητοι, με την Αφροδίτη να επισκέπτεται το ζώδιο του Καρκίνου και να σου χαρίζει τις καλύτερες επιρροές της. Μπορείς να καταφέρεις πολλά, αν εξωτερικευτείς περισσότερο κι αρχίσεις κάποια στιγμή να ζητάς επιτέλους αυτά που πραγματικά σε ικανοποιούν. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Επιδίωξε να περάσεις τον χρόνο σου ευχάριστα με δικά σου άτομα, για να ξεχαστείς από κάποια θέματα, που μπορεί να σε αγχώνουν.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα μεγάλο θα είναι το άγχος που θα έχεις, λόγω των οικονομικών υποχρεώσεων που σε ταλαιπωρούν και θα κληθείς να τις διευθετήσεις άμεσα. Στεναχώρια και έντονες προσωπικές αντιπαραθέσεις θα φορτίσουν αρνητικά τη διάθεσή σου και θα νιώσεις πληγωμένος. Όσον αφορά στα αισθηματικά σου, θα έχεις μια ευκαιρία, την οποία δεν θα πρέπει να αφήσεις αναξιοποίητη.



ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, έχεις μάθει να στηρίζεσαι στα πόδια σου και αυτό θα πρέπει να κάνεις και σήμερα, αν θέλεις να βγεις από το αδιέξοδο που μπορεί να είσαι. Φρόντισε να δεις τις καταστάσεις με περισσότερη θετικότητα, να προγραμματιστείς καλύτερα και τότε θα έχεις εξασφαλισμένες τις καλύτερες προοπτικές για το μέλλον σου.