Ο 31χρονος Βρετανός δικηγόρος Ρόμπιν Τζέικομπς παρακολουθούσε όπως οι περισσότεροι τον κυριακάτικο τελικό του Μουντιάλ. Είναι γνωστό πως το ποδόσφαιρό προκαλεί στους φανατικούς μια σχεδόν σεξουαλική έξαψη. Επειδή όμως δε γίνεται να παρακολουθείς ταυτόχρονα αγώνα στην τηλεόραση και να κάνεις σεξ με την / τον σύντροφό σου αποφάσισε να εκτονώσει τα ντουζένια του τρώγωντας μια Milky Way σοκολάτα της Nestle.

Δεν γνωρίζω τις σεξουαλικές προτιμήσεις του κου Τζέικομπς και το κατά πόσο του αρέσει ένα πέος στο στόμα του ειδικά τη στιγμή που κερδίζει η Γερμανία. Όμως αυτό ακριβώς απόλαυσε. Εύλογο το ερώτημα του τι δουλειά έχει ένας φαλλός πάνω σε μια παιδική, δημοφιλή σοκολάτα μιας μεγάλης εταιρείας; Που προφανώς πήρε στα κυριολεκτικά την έκφραση και του πουλιού το γάλα.

Το αστείο είναι πως παρόμοιο περιστατικό έχει συμβεί και καταγγελθεί και στο παρελθόν όπως αποδεικνύει και η παρακάτω φωτό από ένα tweet του 2012.

Μετά τη δημοσίευση της ιστορίας η εταιρεία έστειλε την παρακάτω ανακοίνωση στη Huffington Post: “Με λύπη και έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι ο κος Τζέικομπς θεώρησε πως η εικόνα στο Milkybar μοιάζει με γεννητικά όργανα. Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα άλογο. Το Milkybar Kid’s horse. Δεν υπήρξε η παραμικρή πρόθεση παραπλάνσης ή απεικόνισης κάτι προσβλητικού σε προϊόν μας και ζητάμε συγγνώμη για όποια παρεξήγηση ή ενόχληση κάτι τέτοιο μπορεί να προκάλεσε.”

Ο ίδιος ο κος Τζέικομπς πάντως παραδέχτηκε πως δε θα ξεχάσει ποτέ αυτόν τον τελικό του Μουντιάλ. Κι ότι τελικά έφαγε τη σοκολάτα. Μετά ίσως και να χλιμίντρισε, αν όντως επρόκειτο για άλογο, διαφορετικά δεν ξέρω τι αντιδράσεις μπορεί να του προκάλεσε το σοκολατένιο πέος.