ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, ξημερώνει μια ημέρα που θα είσαι σε πολύ καλή διάθεση, λόγω της νέας θέσης του Δία στο ζώδιο του φιλικού σου Λέοντα. Πολλές δραστηριότητες παρουσιάζονται με πολύ ενδιαφέρον. Ξεκινάς με πολύ μεγάλη ενεργητικότητα και με τη θέληση να κάνεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν στη ζωή σου. Μόνο φρόντισε να μετριάσεις λίγο την παρορμητικότητά σου και να ξεκουραστείς, γιατί πολλές θα είναι οι στιγμές που θα νιώθεις το σώμα σου να σε προδίδει.


ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, με τη νέα θέση του Δία στο ζώδιο του Λέοντα που σε επηρεάζει θετικά, μπορείς από σήμερα και στο εξής να αρχίσεις να κάνεις κάποιες ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σου και να ξεχάσεις τις παλιές τακτικές, που ίσως να σε κρατούσαν πίσω στην πορεία των σχεδίων σου. Άνοιξε τα φτερά σου και δες τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία. Μόνο έτσι θα βαδίσεις αργά, αλλά σταθερά, στην οδό της επιτυχίας. Έχεις όλα τα φόντα για να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου, αρκεί να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τις καλές επιρροές που σου στέλνουν οι πλανήτες!


ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, αυτή η Τετάρτη, με τον Δία να κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Λέοντα είναι ευνοϊκή, τόσο για τα επαγγελματικά σου όσο και για τα αισθηματικά σου. Απόβαλε λοιπόν όσο μπορείς το άγχος που συνεχώς σε κυριεύει και φρόντισε να χαλαρώσεις με τους αγαπημένους σου φίλους και την οικογένειά σου, που σε καταλαβαίνουν και σε ξεκουράζουν.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα, με την αποχώρηση του Δία από το ζώδιό σου, καλά θα κάνεις να ασχοληθείς με κάποια φυσική δραστηριότητα ή άθλημα στη διάρκεια αυτής της ημέρας, προκειμένου να διατηρηθεί η ισορροπία μεταξύ της ψυχολογικής και της βιολογικής σου ηρεμίας. Σήμερα θα υπερισχύει μια πιο λεπτή και διακριτική τάση, που θα σε οδηγήσει γενικά σε καλύτερες κοινωνικές επαφές και θα βελτιώσει τις ήδη υπάρχουσες φιλίες σου.



ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, αυτή η Τετάρτη με τον Δία να εισέρχεται στο ζώδιό σου, θα φέρει απρόσμενα νέα στη ζωή σου, που θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη διέλευσή του, οι λύσεις που αναζητάς σου έρχονται ουρανοκατέβατες και σε πιάνει μια ανυπομονησία να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Φέρε ένα αέρα ανανέωσης στη ζωή σου και άρχισε να βλέπεις τα πράγματα πιο θετικά και αισιόδοξα, γιατί αυτό απαιτεί η παρούσα περίοδος.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, η εύνοια της τύχης δεν θα λείπει σήμερα από την ζωή σου, με την είσοδο του Δία στο ζώδιο του Λέοντα, που θα σε ευνοήσει σημαντικά. Παρ’ όλο που σε διέπει μία ανασφάλεια αυτό το διάστημα, επιμένεις να θέλεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να διορθώσεις τα κακώς κείμενα, που υπάρχουν τόσο στις αισθηματικές όσο και στις εργασιακές σου σχέσεις. Προχώρα με γνώμονα το μέτρο και θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.



ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, έχεις πολλές υποχρεώσεις και δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις σε όλα. Προγραμματίσου, μην αγχώνεσαι και φρόντισε να εκμεταλλευτείς τον ελεύθερο χρόνο που θα σου απομείνει, για να χαλαρώσεις λίγο και να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Μερικά άτομα μπορεί να θέλουν να σταματήσουν την πορεία που έχεις θέσει για τη ζωή σου. Προσπέρασέ τα έντεχνα και φρόντισε να κάνεις το ιδανικότερο για σένα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον και με θέματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν και σταματούσαν την πορεία σου. Θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικές υποθέσεις σου, που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Μετρίασε την ταχύτητά σου, γιατί δύσκολα οι άλλοι θα αντέξουν τους ρυθμούς σου και έχεις ανάγκη τη συμμετοχή τους.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα φρόντισε να δεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία, να περάσεις υπέροχα με αγαπημένα σου άτομα και να ξεκουραστείς, ώστε να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να ανταπεξέλθεις αποτελεσματικά σε αυτά που σε περιμένουν. Καταστάσεις που μπορεί να σε κούραζαν ψυχικά, βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις, με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από τη νέα θέση του κυβερνήτη σου Δία στο ζώδιο του Λέοντα. Ωστόσο, να θυμάσαι ότι οι συμβιβαστικές λύσεις είναι πιο κερδοφόρες από ό,τι είναι ένας τσακωμός.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, μην επηρεάζεσαι σήμερα από εξωγενείς παράγοντες και βρες τρόπο να διατηρήσεις την ισορροπίες σου. Κοινωνικές καταστάσεις θα επηρεάσουν τη διάθεσή σου και θα σε αγχώσουν. Ωστόσο, με τη νέα θέση του Δία στο ζώδιο του Λέοντα, οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη, γι’ αυτό πρέπει να είσαι σωστά προετοιμασμένος, για κάθε ενδεχόμενο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, αρχίζεις να ηρεμείς. Πολλά πράγματα αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά, που σου παρέχει επιτέλους μια στοιχειώδη ικανοποίηση. Ξεκινάει μια πολύ εποικοδομητική περίοδος σε ό,τι έχει σχέση με σχέδια του παρελθόντος και με εκκρεμότητες που έχεις, με κάποια άτομα της οικογένειας. Με σύμμαχό σου τη νέα θέση του Δία στο ζώδιο του Λέοντα, ξεκαθάρισε ό,τι δεν μπορούσες στο παρελθόν και θα λυτρωθείς.



ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, οι υποχρεώσεις σου είναι αμέτρητες, με αποτέλεσμα να έχεις εξαντληθεί. Πρόσεξε τη διατροφή σου και κράτησε κάποιες ώρες για τη χαλάρωσή σου. Ο Δίας από σήμερα στον Λέοντα, σε ευνοεί και πολύ γρήγορα θα δεις κάποιους στόχους σου να ευοδώνονται. Ετοιμάσου να δεχτείς κάποιες προτάσεις, που θα σου δώσουν μεγάλη χαρά και θα ικανοποιήσουν τις οικονομικές σου φιλοδοξίες.