ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στον Αιγόκερω, θα σε ευνοήσει αρκετά και θα σε κάνει να σκεφτείς με τελείως διαφορετικό τρόπο. Πρέπει να πάρεις κάποια πράγματα στα σοβαρά και να ξεχάσεις για λίγο χαρά και διασκέδαση. Άλλωστε, και η διάθεσή σου δεν θα είναι για χαλαρές καταστάσεις. Πρέπει να δείξεις σύνεση και ψυχραιμία, που μάλλον δεν έχει κανείς άλλος στο περιβάλλον σου. Βέβαια, κράτα και μια μικρή απόσταση από τις διαφωνίες. Έτσι κι αλλιώς, τα πράγματα παίρνουν το δρόμο τους και όλα θα πάνε πολύ καλά.


ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, από σήμερα αρχίζεις να ηρεμείς, σε σχέση με κάποια θέματα που σε προβληματίζουν. Πολλά πράγματα μπαίνουν σε μια σειρά, που σου παρέχει επιτέλους μια στοιχειώδη ικανοποίηση. Ξεκινάει μια πολύ εποικοδομητική περίοδος σε ό,τι έχει σχέση με σχέδια του παρελθόντος και με εκκρεμότητες που έχεις, με κάποια άτομα της οικογένειας. Σήμερα, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Αιγόκερω, ευνοείσαι για να ξεκαθαρίσεις ό,τι δεν μπορούσες στο παρελθόν.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα πρέπει να δείξεις ευελιξία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζεις. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς από καταστάσεις, που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμα σου. Σήμερα, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Αιγόκερου, θα έχεις όλα τα εφόδια στα χέρια σου, για να διεκπεραιώσεις ζητήματα του παρελθόντος με τον πιο καλύτερο τρόπο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερου, σε συνδυασμό με τη θετική όψη του Ερμή με τον Δία από το ζώδιό σου, σε ευνοεί αρκετά. Μπορείς να ανταπεξέλθεις σε οποιαδήποτε δυσκολία παρουσιαστεί, αρκεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Σήμερα, φρόντισε να δείξεις πολύ μεγάλη επιφυλακτικότητα σε άτομα που μπορεί να σου λένε ή να υπόσχονται πολλά, γιατί μερικά πράγματα μπορεί να μην είναι ακριβώς έτσι όπως φαίνονται.


ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, οι δυνατότητες που έχεις είναι τεράστιες και άμα θέλεις, μπορείς πραγματικά να πετύχεις ό,τι έχεις βάλει στο μυαλό σου. Απλά, δεν πρέπει να αφήνεις να σε ρίχνουν τα ψυχολογικά σου. Σήμερα, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Αιγόκερω, φρόντισε να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα σε όποιες συζητήσεις κάνεις με τα άτομα της οικογένειάς σου, γιατί αλλιώς παραμονεύουν προστριβές και λογομαχίες.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα η μέρα θα είναι αρκετά κουραστική, σε σχέση με τις διάφορες υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί στη ζωή σου. Πρέπει να εξετάσεις πολλές καταστάσεις με ψυχραιμία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα διάφορα προβλήματα που θα παρουσιαστούν. Πρέπει να επιδείξεις μεγάλη προσοχή και ωριμότητα στις κινήσεις σου και να μάθεις να ελέγχεις τον εκνευρισμό σου, που προβλέπεται έντονος.


ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, που γίνεται η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, προσπάθησε να μην κάνεις καμία υπερβολή και προπάντων μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Άρχισε να εξωτερικεύεσαι και να βγάζεις παραέξω αυτό που νιώθεις. Βλάπτεις τον εαυτό σου με την αυτοαπομόνωση. Τις ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν, πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα, προς όφελός σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, φρόντισε να μην επηρεάζεσαι από εξωγενείς παράγοντες και βρες τρόπο να διατηρήσεις την ισορροπία σου. Κοινωνικές καταστάσεις θα επηρεάσουν τη διάθεσή σου, με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον Αιγόκερω, και οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη. Πρέπει να προετοιμαστείς ψυχικά για κάθε ενδεχόμενο, είτε θετικό είτε αρνητικό. Όλα μαθήματα ζωής είναι!


ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα είναι μια ημέρα που θα νοιώθεις αρκετή ένταση, για τα θέματα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις και σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό. Πήγαινε λίγο κόντρα σε αυτό που προστάζει η λογική σου και πάρε το ρίσκο να ακολουθήσεις την καρδιά σου. Θα σε ανταμείψει και με το παραπάνω.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, με την Πανσέληνο σήμερα να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, σε περιμένει αρκετό τρέξιμο και πάρα πολύ άγχος. Πολλές είναι οι υποχρεώσεις σου και δεν θα μπορείς να ανταπεξέλθεις σε όλα. Προγραμματίσου και μην αγχώνεσαι, αλλιώς δεν θα αποφύγεις τα λάθη. Μερικά άτομα μπορεί να θέλουν να σταματήσουν την πορεία που έχεις θέσει για τη ζωή σου. Προσπέρασέ τα έντεχνα και φρόντισε να κάνεις το καλύτερο για σένα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον και με θέματα, που μέχρι τώρα σε κούραζαν και σταματούσαν την ανοδική πορεία σου. Με την Πανσέληνο σήμερα να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Αιγόκερου, αλλά και με τον Ερμή να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Δία, θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικά θέματα, που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Ευνοείται η επίλυση προβλημάτων, που αφορούν σε οικογενειακά θέματα. Επιτέλους, θα δεις πολύ καλές εξελίξεις.


ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, από σήμερα μπορείς να αρχίσεις να κάνεις κάποιες ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σου και να ξεχάσεις τις παλιές τακτικές, που σε κρατούσαν πίσω στην πορεία των σχεδίων σου. Άνοιξε τα φτερά σου και δες τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία. Μόνο έτσι θα βαδίσεις αργά, αλλά σταθερά στην οδό της επιτυχίας. Η Πανσέληνος, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερου, θα σου χαρίσει όλα τα εφόδια, για να κερδίσεις όσα ονειρεύεσαι.