ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, ξεκινάς τη μέρα σου με πολύ μεγάλη ενεργητικότητα και με τη θέληση να κάνεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν στη ζωή σου. Με την Σελήνη όμως να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ερμή και να σε κάνει υπεραισιόδοξο, φρόντισε να μετριάσεις λίγο την παρορμητικότητά σου και μην κάνεις καμία υπερβολή ή βιαστικές κινήσεις. Άρχισε σιγά-σιγά να εξωτερικεύεσαι και να λες αυτά που νιώθεις στα δικά σου άτομα, ώστε να αισθανθείς καλύτερα.


ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλύτερη από ό,τι τις προηγούμενες μέρες. Η θέληση που έχεις, αλλάζει πολλά πράγματα στη ζωή σου και έρχονται ευχάριστα γεγονότα. Πρέπει να δείξεις ευελιξία για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς σε καταστάσεις που μπορεί να σε αποσυντονίσουν.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, έφτασε ο καιρός να αλλάξεις μερικά πράγματα στη ζωή σου. Σταμάτα πλέον να ζεις με ψευδαισθήσεις και μην ξεγελιέσαι από τις διάφορες καταστάσεις, που μπορεί να επικρατούν αυτή την στιγμή. Φρόντισε να προστατέψεις τον εαυτό σου από λανθασμένες αποφάσεις και από άτομα, που δεν θέλουν το καλό σου. Αν κινηθείς ανάλογα και επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα που έχεις, θα ανακαλύψεις πολλά θέματα, που θα κρατήσουν το ενδιαφέρον σου.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, αυτή η Παρασκευή για εσένα θα είναι μέρα που σε καλεί να λύσεις πολλές υποχρεώσεις και ζητήματα, ειδικότερα του παρελθόντος, φροντίζοντας όμως να αποφύγεις τις εντάσεις. Με πολύ χαμηλούς τόνους και με μεγάλη επιμονή, μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου με τον καλύτερο τρόπο. Προσπάθησε να ξεκουραστείς και να βρεις τον εαυτό σου, γιατί είσαι σε υπερένταση.


ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, αυτήν την Παρασκευή έλεγξε το άγχος και την ένταση που έχεις, για να μπορέσεις να βάλεις μερικά θέματα σε μια σειρά. Η ημέρα είναι πολύ εποικοδομητική σε ό,τι έχει σχέση με σχέδια του παρελθόντος και με κάποιες εκκρεμότητες, που υπάρχουν με άτομα της οικογένειάς σου. Με αρκετό προγραμματισμό και χαμηλούς τόνους, θα μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, η ημέρα θα είναι αρκετά θετική σε όλους τους τομείς που σε απασχολούν. Στο χέρι σου είναι να εκμεταλλευτείς έξυπνα τις δυνατότητές σου και να βαδίσεις με πείρα και λογική, προς την επίτευξη των στόχων σου. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί και όλες οι καταστάσεις είναι στα χέρια σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τις χειριστείς επιδέξια και να περιμένεις τα αποτελέσματα, που θα σε χαροποιήσουν αρκετά.


ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα θα κληθείς να αντιμετωπίσεις κάποιες διαφωνίες, που θα προκληθούν ανάμεσα σε εσένα και σε άτομα του στενού σου περιβάλλοντος. Πρέπει να είσαι προσεχτικός σε αυτά που θα πεις και μην οδηγήσεις τα πράγματα στα άκρα, όσο κι αν πιστεύεις ότι έχεις δίκιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα η υπομονή και η επιμονή που έχεις, θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Κάποιες υποθέσεις που σε απασχολούν, μπορεί να καθυστερούν, αλλά μην ανησυχείς, γιατί στο τέλος θα έχεις το ποθητό αποτέλεσμα. Η θετική όψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα φέρει στον διάβα σου ευχάριστα, ξαφνικά γεγονότα, που θα σε χαροποιήσουν αρκετά. Η ημέρα σε ευνοεί να ασχοληθείς με πνευματικές εργασίες, που θα σε κάνουν να ξεχαστείς λίγο.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, καλό είναι να μην κρίνεις κάποιες καταστάσεις υπό το πρίσμα της παρορμητικότητας που έχεις και σε καμία περίπτωση να μην βγάλεις συμπεράσματα εν βρασμώ ψυχής. Ζήτα την γνώμη των ανθρώπων που εμπιστεύεσαι και πολύ γρήγορα οι λύσεις που αναζητάς, θα εμφανιστούν από εκεί που δεν το περιμένεις.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, φρόντισε οπωσδήποτε να λύσεις ζητήματα του παρελθόντος. Αν κάποια από τα σχέδια σου δεν έρθουν όπως τα έχεις υπολογίσει, δεν χρειάζεται να το βάζεις κάτω. Σε αναταραχές και εντάσεις που μπορεί να προκύψουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον, πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, ώστε να μπορέσεις να βρεις λύσεις που θα σε ικανοποιήσουν.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, μπορείς να ξεκαθαρίσεις ότι δεν κατάφερνες στο παρελθόν. Θα νιώσεις ότι η ενέργειά σου είναι αρκετή και θα μπορέσεις να καταφέρεις πάρα πολλά. Μερικά άτομα μπορεί να θέλουν να σταματήσουν την πορεία που έχεις βάλει για τη ζωή σου. Φρόντισε να κάνεις το ιδανικότερο για σένα, χωρίς να αποσπάσαι από τους στόχους σου για κανέναν λόγο.


ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, σημαντικές αλλαγές αναμένεται να προκληθούν αυτή την περίοδο στην κοινωνική ζωή σου, με τις θετικές επιρροές που σου στέλνει το πλανητικό σκηνικό. Θα εκτιμηθείς πάρα πολύ για το ύφος και τη διαλλακτικότητα που θα επιδείξεις, προκειμένου να λύσεις κάποια ζητήματα, που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα. Φρόντισε να κρατήσεις τη δέουσα ισορροπία στις υποθέσεις σου, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου με μεγαλύτερη ευκολία.