Δεν είναι απλά μια αυτοκινητοβιομηχανία. Και σίγουρα δεν δημιουργεί απλά αυτοκίνητα. Τα τετράτροχα της Bugatti παίζουν με την φαντασία, τα όρια και ξέρουν να γράφουν ιστορία.

Σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να μην μπορεί να τους αντισταθεί κανένας άντρας (αλλά σε τέτοιες τιμές που λίγοι μπορούν να αποκτήσουν). Και αυτό είναι το στοιχείο που κάνει τη Bugatti να ξεχωρίζει – όλοι θέλουν τα αυτοκίνητά της, αλλά στο τέλος ελάχιστοι (τυχεροί) τα οδηγούν.

Και πριν από λίγους μήνες αποφάσισε να μας… τρελάνει ακόμα περισσότερο. Όπως ανακοίνωσε τον Ιούλιο, θα κυκλοφορούσε 6 συλλεκτικές Veyron Grand Sport Vitesses, που θα ήταν μέρος του νέου της concept, με τίτλο «Οι θρύλοι της Bugatti».

Ουσιαστικά θα ήταν αφιερωμένες σε οδηγούς που έγραψαν το όνομά τους με χρυσά γράμματα στη βίβλο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, οδηγώντας φυσικά Bugatti. Έτσι η συγκεκριμένη, που μόλις κυκλοφόρησε, φέρει το όνομα «Meo Constantini», δηλαδή του πολύ στενού συνεργάτη του Ettore Bugatti, αλλά και «αφεντικό» της αγωνιστικής ομάδας για 8 χρόνια.

Η τελική ταχύτητα της Bugatti Legend «Meo Constantini» αγγίζει τα 408 χλμ/ώρα και κοστίζει 2,1 εκατομμύρια ευρώ (είπαμε, θα κλάψεις!).