Ζυγέ, Λέοντα: Ποιος σε πιάνει! - Υδροχόε: Σταμάτα το "τηγάνι"! - Ιχθύ, Τοξότη: Βρες ήρεμο λιμάνι!

Πάμε να δούμε τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα μάνι μάνι; (για να κάτσει και η ρίμα)

Ζυγέ, Λέοντα: Ποιος σε πιάνει! - Υδροχόε: Σταμάτα το "τηγάνι"! - Ιχθύ, Τοξότη: Βρες ήρεμο λιμάνι!

Πάμε να δούμε τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα μάνι μάνι; (για να κάτσει και η ρίμα)


ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή ημέρα, φίλε Κριέ, θα σε μπερδέψει κάπως, λόγω της αρνητικής όψης που θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ουρανό από το ζώδιό σου, αλλά εσύ οφείλεις να κάνεις μια προσπάθεια να δεις τα πράγματα πιο ψύχραιμα, γιατί αυτά που σε χαλάνε, μπορεί τελικά να είναι πιο ασήμαντα απ’ όσο πιστεύεις… Ίσως απλώς να σε έχει πάρει από κάτω και να τα βλέπεις όλα απαισιόδοξα. Άλλαξε οπτική και όλα μονομιάς, θα καλυτερέψουν…

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, φίλε Ταύρε, θα πρέπει να δεις τα πράγματα αλλιώς. Η απογοήτευση σε κάνει δύστροπο και δυσλειτουργικό, γι’ αυτό πρέπει άμεσα να αλλάξεις οπτική. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου, που είναι πάρα πολλές. Η αλήθεια πάντως είναι ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα. Απλώς, όταν σε παίρνει από κάτω δεν υπάρχει φρένο, γιατί δεν αφήνεις τη λογική να σε συγκρατήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή ημέρα, αγαπητέ Δίδυμε, θα έχει αρκετό τρέξιμο και υποχρεώσεις για εσένα. Και εκεί που θα νομίζεις ότι έχεις τελειώσει και τα έχεις τακτοποιήσει όλα, νέες εκκρεμότητες θα εμφανίζονται και θα σε κάνουν να είσαι σε μια συνεχή εγρήγορση. Μην το βάλεις κάτω! Δες το σαν ευκαιρία να ξεμπερδεύεις μια και καλή με όλα εκείνα τα θέματα, που έχουν μαζευτεί και σου έχουν γίνει κόμπος στο λαιμό…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις αρκετές εκκρεμότητες και να κάνεις κινήσεις, που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς και να βγεις από τη στασιμότητα που σε χαρακτηρίζει τον τελευταίο καιρό. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα μαζί, γιατί θα γίνουν σπασμωδικά και δεν θα έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Προσπάθησε να είσαι μεθοδικός και μετρημένος στις αποφάσεις σου και, αν χρειαστεί, συμβουλεύσου κάποιους ανθρώπους που εκτιμάς και υπολογίζεις τη γνώμη τους.

ΛΕΩΝ

Η ημέρα, αγαπητέ Λέοντα, σε βρίσκει γεμάτο ενέργεια και όρεξη να κάνεις διάφορα πράγματα. Όχι μόνο αυτά που πρέπει, αλλά και αυτά που επιθυμείς. Γενικά, έχεις πάρει φόρα και δε σε σταματά τίποτα. Θέλεις να διώξεις κάθε τι που έχει μείνει στάσιμο στη ζωή σου και πραγματικά μπορείς να το καταφέρεις, αρκεί να ζητήσεις τη βοήθεια των δικών σου ανθρώπων. Είναι παραπάνω από πρόθυμοι να σου προσφέρουν ό,τι θελήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα είναι ημέρα διευθετήσεων για το ζώδιό σου και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις αρκετά ζητήματα που σε απασχολούν, και να προωθήσεις τα σχέδιά σου ικανοποιητικά. Κάνε έναν καλό προγραμματισμό από το πρωί για να μην αγχωθείς και πάρε με τη σειρά τις υποχρεώσεις σου. Έτσι, θα μπορέσεις να κάνεις αρκετά πράγματα χωρίς να νιώσεις ότι κουράζεσαι. Να είσαι σε εγρήγορση και να μην αφήσεις καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη.

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, η σημερινή ημέρα σε βρίσκει σε μια υπερδιέγερση και με έντονα δημιουργική διάθεση. Θα μπορέσεις να προωθήσεις αρκετά ζητήματα και να βρεις λύσεις σε προβλήματα που σε απασχολούν, μόνο και μόνο επειδή η ενεργητικότητα που σε διακρίνει, δεν καταστέλλεται με τίποτα. Μπορείς να ασχοληθείς μέχρι και με καλλιτεχνικής φύσεως ενασχολήσεις, για να διοχετεύσεις όλες τις ιδέες που σου έρχονται στο μυαλό. Εκμεταλλεύσου το!!!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, η σημερινή ημέρα σε βρίσκει έτοιμο για όλα. Σε έχουν εκνευρίσει οι κωλυσιεργίες και θέλεις να ξεμπερδεύεις με εκκρεμότητες τους παρελθόντος, για να βάλεις μπροστά νέα σχέδια, που έχεις στο μυαλό σου. Όλα θα γίνουν, αρκεί να κάνεις λίγη ακόμη υπομονή. Να θυμάσαι όμως, ότι δεν μπορείς να αναλάβεις νέες υποχρεώσεις, αν δεν τελειώσεις με τις ήδη υπάρχουσες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, η τύχη σου χαμογελά και αρκετές αναποδιές θα βρουν τη λύση τους και θα αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά από κάποια τυχαία γεγονότα, που θα συμβούν. Έτσι, θα απαλλαγείς από το άγχος που νιώθεις και θα ηρεμήσεις. Αν καταφέρεις μάλιστα να μη χάσεις την πίστη στον εαυτό σου και παραμείνεις προσηλωμένος στους στόχους σου, όλα θα πάνε πολύ καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα θα αισθανθείς δικαιωμένος από τις επιλογές που έχεις κάνει, καθώς βλέπεις τα αποτελέσματα αυτών, τα οποία είναι προς όφελός σου. Εκείνο που θα σε απασχολήσει είναι πού να διοχετεύσεις όλη την ενέργεια και τη δημιουργικότητα, που νιώθεις να βράζει μέσα σου. Μπορείς να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν, αφού τελευταία έχεις παραμελήσει τις προσωπικές σου ανάγκες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, θα πρέπει επιτέλους να βάλεις ένα πρόγραμμα στη ζωή σου, για να νιώσεις καλύτερα. Υπάρχουν πράγματα που δεν πάνε καλά και γνωρίζεις ποια είναι. Απλώς δεν παίρνεις απόφαση να κάνεις κάτι γι’ αυτά. Ίσως σήμερα είναι μια καλή στιγμή για αποφάσεις αφού πρώτα ακολουθήσεις το ένστικτό σου. Βάλε σε σειρά τις προτεραιότητές σου και μην αποσυντονίζεσαι από εξωτερικούς παράγοντες. Από το απόγευμα και μετά, έχε στραμμένη την προσοχή σου σε συζητήσεις που θα κάνεις, γιατί οι επιρροές που δέχεσαι από την αρνητική όψη του Ήλιου με τον κυβερνήτη σου Ουρανό, ίσως σε οδηγήσει σε συγκρούσεις και τσακωμούς με τους οικείους σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, κάποιες απρόσμενες καταστάσεις θα κάνουν τη σημερινή ημέρα λίγο δυσάρεστη ή, στην καλύτερη περίπτωση, λίγο έντονη για εσένα. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις έκτακτα γεγονότα και αυτό θα σε βγάλει εκτός προγράμματος. Μείνε ψύχραιμος και ζήτα βοήθεια από τους δικούς σου ανθρώπους, για να μην πελαγώσεις. Αν δεν ξεφύγεις και πάρεις τα πράγματα με τη σειρά τους, τότε θα είσαι πολύ αποτελεσματικός και η διάθεσή σου θα παραμείνει πολύ αισιόδοξη.

Πηγή:www.myastro.gr

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα