Ταύρε,Καρκίνε: Σήμερα είναι η μέρα σου-Παρθένε: Διώξε την ανασφάλειά σου-Τοξότη: Η ένταση θα σου χαλάσει τα σχέδια

Θετική η μέρα αυτή για τα περισσότερα ζώδια

Ταύρε,Καρκίνε: Σήμερα είναι η μέρα σου-Παρθένε: Διώξε την ανασφάλειά σου-Τοξότη: Η ένταση θα σου χαλάσει τα σχέδια

Θετική η μέρα αυτή για τα περισσότερα ζώδια


ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή μέρα προσφέρεται για να βάλεις σε τάξη κάποια θέματα που σε απασχολούν. Προβλήματα του παρελθόντος θα βρουν τη λύση τους και θα σε ξαλαφρώσουν. Κάτι καινούργιο φαίνεται στον ορίζοντα, γι’ αυτό μην στέκεσαι σε όσα τελείωσαν και αφοσιώσου στο νέο κύκλο που αρχίζει στη ζωή σου. Πρέπει να αντιμετωπίσεις με αισιοδοξία αυτό το νέο κάλεσμα και να μην δυσπιστήσεις και υποχωρήσεις, πριν δεις καλά αν είναι κάτι που αξίζει τον κόπο. Επένδυσε στην αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό σου, για να μπορέσεις να διευρύνεις τους ορίζοντές σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε Ταύρε, η δημιουργικότητά σου θα είναι έκδηλη αυτή την ημέρα, με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ουρανό και να σε επηρεάζει έντονα. Η επιμονή και η υπομονή σου θα σε βοηθήσουν να φτάσεις πολύ πιο γρήγορα στους στόχους σου. Διεκπεραίωσε υπεύθυνα τις όποιες υποχρεώσεις σου και διατήρησε τις ισορροπίες. Το βράδυ σου, μπορείς να το περάσεις με φιλικά σου άτομα ή μέλη της οικογένειάς σου, που θα σε αποφορτίσουν ψυχολογικά και θα σε κάνουν να νιώσεις ανάλαφρος και ευδιάθετος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φίλε Δίδυμε, ασχολήσου σήμερα πιο σοβαρά με τις σχέσεις σου και εκμεταλλεύσου τις θετικές συγκυρίες που σου στέλνει η θετική όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό, για να αντλήσεις σημαντικά οφέλη. Το οικογενειακό σου περιβάλλον χρειάζεται σήμερα την προσοχή σου, καθώς θα υπάρξουν αρκετά παράπονα για την απουσία σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, με την Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού να πραγματοποιεί σήμερα θετική όψη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς και να σε ευνοεί, μπορείς να γίνεις πιο αποφασιστικός στα θέλω σου και στις διεκδικήσεις σου, με θετικά αποτελέσματα. Άλλωστε, οι πλανήτες έχουν ήδη εξομαλύνει την επικοινωνία με τους γύρω σου και είναι μόνο στο χέρι σου οι κινήσεις εντυπωσιασμού, που θα πάνε ένα βήμα πιο πέρα την ζωή σου.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, φρόντισε σήμερα να περιορίσεις το άγχος και την ένταση που έχεις, για να μπορέσεις να βάλεις μερικά θέματα σε μία σειρά. Καλύτερα να απομακρύνεις άτομα που μπορεί να σε αποσυντονίσουν και να μην ασχολείσαι με πράγματα, που δεν είναι της δικής σου αρμοδιότητας. Πριν κάνεις οτιδήποτε, φρόντισε να μιλήσεις με δικά σου άτομα και να ζητήσεις τη συμβουλή τους, ώστε να δεις τα γεγονότα και από μία άλλη, διαφορετική και ίσως πιο ρεαλιστική σκοπιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, η ανασφάλεια θα κυριεύσει την ζωή σου και θα νιώσεις κάπως ανήμπορος να τα βγάλεις πέρα, με τις τόσες ευθύνες που έχεις. Μην ξεχνάς ότι έχεις δίπλα σου ανθρώπους, που θέλουν να σε βοηθήσουν, γι’ αυτό μην διστάσεις να τους μιλήσεις και να δεχτείς την προσφορά τους.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, προσπάθησε να ισορροπήσεις κάποιες καταστάσεις, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου και τακτοποίησε όσα σου επιτρέπουν οι αντοχές σου. Φρόντισε, επίσης, να τελειώνεις με οικογενειακά ζητήματα, που μπορεί να σε προβληματίζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, θέλεις να βάλεις σε σειρά διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός και η ένταση, όμως, θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της ημέρας, λόγω της αρνητικής όψης που πραγματοποιεί η Αφροδίτη με τον Κρόνο από το ζώδιο σου και δεν θα σου επιτρέψει να το κάνεις. Αντ’ αυτού, προτίμησε να εργαστείς μόνος σου και να τακτοποιήσεις μισοτελειωμένες σου υποθέσεις, που πρέπει όμως να διευθετηθούν για να πας ένα βήμα πιο πέρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες και πρέπει να κάνεις αρκετό κουράγιο, για να μπορέσεις να φέρεις πολλά θέματα εις πέρας. Απόφυγε πάση θυσία την ένταση και τον εκνευρισμό. Οι ευκαιρίες θα σου εμφανίζονται η μία μετά την άλλη και μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή τους στόχους σου με πολύ μεγάλη επιτυχία. Αρκεί να κάνεις θετικές σκέψεις για το μέλλον και να ξέρεις ότι θα έχεις πολύ ευχάριστες εκπλήξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, εύνοια σε περιμένει αυτήν την Δευτέρα στις επικοινωνιακές σου συναλλαγές και τις κοινωνικές σου συναναστροφές, εξαιτίας των επιρροών που δέχεσαι από τη θετική όψη της Σελήνης με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου. Δημιούργησε τώρα τις σωστές βάσεις και μην κάνεις τίποτα ριψοκίνδυνο, που μπορεί να αποδειχτεί ότι ήταν λανθασμένο. Εκμεταλλεύσου την δυναμικότητά σου, για να στρώσεις τον δρόμο για την ομαλότερη πραγμάτωση των στόχων σου, είτε αυτοί αφορούν στα επαγγελματικά, είτε στα αισθηματικά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, ημέρα που θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα, τα οποία θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα, θα είναι αυτή η Δευτέρα για εσένα, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την όψη της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σου Ουρανό. Έχεις συσσωρευμένες πολλές υποχρεώσεις από το παρελθόν, που σε αγχώνουν. Μην ανησυχείς όμως, θα καταφέρεις να τα εξομαλύνεις όλα και μάλιστα όσο πιο ικανοποιητικά γίνεται. Αγαπημένα άτομα θα σε βοηθήσουν, σε σημείο που θα αρχίζεις να αισθάνεσαι καλύτερα.

ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, ευνοϊκή θα είναι αυτή η Δευτέρα για εσένα, καθώς θα πετυχαίνεις με πολύ ευκολία τα σχέδια και τις αλλαγές που έχεις στο μυαλό σου. Για να μπορέσεις όμως να προχωρήσεις, πρέπει πρώτα να λύσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και μπορεί να αποτελούν τροχοπέδη για την πορεία σου. Μετά, μπορείς να ασχοληθείς ενεργά και ανεμπόδιστα για το μέλλον σου.

Πηγή:www.myastro.gr/

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα