Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο ένθετο “Secret” της εφημερίδας “Παραπολιτικά” που (δε) θα συζητηθεί, το μοντέλο τραγουδίστρια αποκαλύπτει τον εσωτερικό της κόσμο. Επειδή όμως ο εσωτερικός της δεν φαίνεται να έχει και πολλά να πει, το μεγαλύτερο μέρος της σελίδας πιάνει μια τεράστια, σέξι φωτογραφία της για να την κολλήσει όποιος έφηβος με ακμή στο πρόσωπο,θέλει στο δωμάτιο του. Κατά τα άλλα, η συνέντευξη είναι μία από τα ίδια σε copy paste ανάλογων περιπτώσεων Eλλήνων celebrity.

Οι αποκαλύψεις σοκ που μαθαίνουμε είναι ότι σπούδασε οδοντιατρική ενώ η μαμά της ήθελε να γίνει δασκάλα αλλά τελικά κατέληξε (η μαμά της) να τη χαίρεται στην πίστα να γλείφει τα μπούτια των χορευτριών της. Είναι λιτή και απέριττη στο ντύσιμο. Δηλαδή δεν φοράει και πολλά πάνω της όπως μας έχει αποδείξει. Αντιμετώπισε δυσκολίες στην πορεία της προς την καταξίωση (την ποια;) αλλά νοιώθει πως κέρδισε την αναγνώριση. Προφανώς όχι όταν είναι ντυμένη γιατί δύσκολα την αναγνωρίζει τότε κάποιος. Επίσης πλέον στη δουλειά της δε συμβιβάζεται που σημαίνει ότι θα δεχτεί να ανέβει σε πίστα ξανά μόνο αν τη συνοδεύει η φιλαρμονική του Βερολίνου, είναι δουλευταρού και αντράκι.

Φίλε αναγνώστη είσαι ακόμα ξύπνιος και εδώ ή σε έχασα; Γιατί τώρα έρχεται το καλύτερο. Η Στικούδη, προφανώς επηρεασμένη από τη δήλωση σοκ “είμαι αντράκι” δηλώνει με τόλμη, χωρίς φόβο και με πάθος ότι “μόνο οι gay με σέβονται”. Mια η εμφάνιση της στο gay pride μια το γλύψιμο των μπουτιών μιας χορεύτριας στα Mad Awards μπήκαν μέσα της η Madonna, η Κάιλι Μινόγκ και η Lady Gaga μαζί και τη σατανίσανε ως το νέο gay σύμβολο. Δύο οι υποθέσεις για τη δήλωση τομή:

1) Η Στικούδη έχει κάποια χαζή (αδερφή) μάνατζερ που της είπε “πες μωρή ότι αγαπάς τους gay, γλείψε και κανά μπούτι για να δείξεις και λίγο λεσβιακό και έτοιμη η διεθνή σου καριέρα. Δούλα σου στα καμαρίνια να σου χαρίζει τις περούκες της θα την έχεις τη Cher. 2) Από την άλλη, η σκέψη της έχει μια λογική. Ότι δηλαδή μόνο oι gay τη σέβονται. Γιατί προφανώς το τελευταίο πράγμα που μπαίνει στο μυαλό ενός straight όταν τη βλέπει να εγκαινιάζει το ερμηνευτικό στιλ “στην πίστα κάνω σπαγγάτο για να με βάλεις κάτω”, σεβασμός σίγουρα δεν είναι η πρώτη του υπογάστρια αντίδραση.