20 χρόνια σχέσης. 18 χρόνια γάμου. Τρία παιδιά. Ένα τέλος. Ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού δεν είναι πια μαζί. Οι φήμες που τον τελευταίο καιρό οργίαζαν στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια, βγήκαν αληθινές. Το διάσημο ζευγάρι που πριν από λίγες μέρες αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές μέσα από την συχνότητα του Mega, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους στην προσωπική του ζωή. Πρόκειται για τέλος ή για μία καινούρια αρχή; Ακόμη είναι πολύ νωρίς για να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο συγκεκριμένο ερώτημα.

Με μία λιτή ανακοίνωση, στα sites τους (Koolnews.gr-jenny.gr) ο Πέτρος και η Τζένη, επιβεβαίωσαν τις φήμες που γίνονταν όλο και πιο έντονες το τελευταίο διάστημα.

«Μετά από πολύ πόνο, αλλά κι αμηχανία, εξαιτίας του δημοσίου χαρακτήρα της ανακοίνωσης, θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι δεν είμαστε πια ζευγάρι. Αφού προσπαθήσαμε και οι δύο για αρκετό καιρό να σώσουμε τον γάμο μας, καταλήξαμε στην απόφαση να χωρίσουμε και να διατηρήσουμε ανέπαφα όλα τα αποθέματα αγάπης και αλληλοεκτίμησης. Παραμένουμε πάνω απ’ όλα οικογένεια και ομάδα στη δουλειά μας. Οι ωραιότεροι καρποί των 20 χρόνων σχέσης και 18 χρόνων γάμου είναι τα τρία υπέροχα παιδιά μας, στα οποία ως γονείς θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε το περιβάλλον μιας αγαπημένης οικογένειας. Η ψυχική τους ισορροπία και ασφάλεια είναι η σημαντικότερη προτεραιότητα στη νέα μας ζωή και θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα κάθε βοήθεια σε αυτή μας την προσπάθεια».

Λένε ότι βελούδινα διαζύγια δεν υπάρχουν. Μήπως όμως ο Πέτρος και η Τζένη είναι η εξαίρεση στον κανόνα; Είναι γνωστό ότι μετά από ένα τέλος έρχεται πάντα μία νέα αρχή. Μήπως τελικά η Τζένη αρχίσει μία σόλο τηλεοπτική καριέρα με μεγάλη επιτυχία; Ερωτήματα που θα βρουν την απάντησή τους σε λίγο καιρό από τώρα. Έτσι κι αλλιώς αυτή η τηλεοπτική σεζόν τελείωσε. Τώρα θα αρχίσουν οι συζητήσεις για την επόμενη…