ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή μέρα αποδεικνύει για άλλη μια φορά, ότι οι προσπάθειές σου δεν πάνε χαμένες και η επιτυχία είναι πολύ κοντά σου. Όλα οφείλονται στις ικανότητες και την επιμονή σου. Μην χάνεις τους στόχους σου και συνέχισε στον ίδιο δρόμο. Όλα εξελίσσονται υπέρ σου.


ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα μιλήσεις με αρκετά άτομα και μέσα από αυτές τις επαφές, θα βρεις λύσεις σε διάφορα ζητήματα. Η συμπάθεια που εκπέμπεις, θα αποβεί σωτήρια και πολλοί είναι αυτοί που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις τους στόχους σου και θα σου συμπαρασταθούν μέχρι τέλους.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Φίλε Δίδυμε, η σημερινή μέρα έχει αρκετές υποχρεώσεις, δουλειές που δεν σηκώνουν αναβολή και κάποιες συναντήσεις, που σε αγχώνουν. Θα πρέπει να είσαι ήρεμος και προγραμματισμένος, για να ανταπεξέλθεις σε όλα αυτά. Και κυρίως, θα χρειαστεί να ζητήσεις και κάποια βοήθεια, για να τα βγάλεις πέρα. Διαφορετικά, παραμονεύουν κίνδυνοι και οριστικές ρήξεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, αυτό το Σάββατο δεν είναι και η πιο ξεκούραστη μέρα που θα μπορούσες να ζήσεις, αλλά πρέπει να επιστρατεύσεις όλες σου τις ικανότητες, για να βγεις νικητής. Είναι αρκετά τα ζητήματα που θα θέλουν άμεση επίλυση σήμερα και εσύ θα βρίσκεσαι σε συνεχή κίνηση και ένταση. Μην αποσυντονίζεσαι, για να καταφέρεις να τα διευθετήσεις όλα.


ΛΕΩΝ

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Λέοντα, μπορεί να σε κάνει να χάσεις σημαντικές ευκαιρίες στη διευθέτηση εκκρεμοτήτων. Άφησε στην άκρη την αναβλητικότητα και προχώρα γοργά προς την υλοποίηση των σχεδίων σου. Μην κολλάς σε λεπτομέρειες που ανακόπτουν την πορεία σου. Με τη βοήθεια του Ερμή, που κινείται στους Διδύμους, γίνε πιο δυναμικός και αποφασιστικός στις κινήσεις σου.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, η καθημερινότητά σου έχει αρκετό άγχος και πίεση, αλλά αν δείξεις εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου, θα μπορέσεις να ανταποκριθείς σε πολλά ζητήματα με τον καλύτερο τρόπο. Μην πεις όχι σε άτομα που θέλουν να σε βοηθήσουν, ακόμα κι αν η βοήθεια που σου προσφέρουν είναι απλά να σε βγάλουν από το σπίτι σου για να πάτε μια βόλτα.


ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, κάποιες απρόβλεπτες καταστάσεις θα σε κάνουν να ξεκινήσεις το σημερινό Σάββατο με ένα συναίσθημα έντασης. Κυρίως τα άτομα της οικογένειάς σου θα σε αναστατώσουν με κάποια προβλήματα, αλλά χρειάζεται όλη σου η ψυχραιμία, για να τα βοηθήσεις αποτελεσματικά και τα πνεύματα να ηρεμήσουν. Άλλωστε, φημίζεσαι για το πρακτικό σου μυαλό. Μην τους απογοητεύσεις.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή μέρα σε βάζει στη διαδικασία να πλησιάσεις κάποια άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν στους στόχους σου. Άλλωστε, το κοινωνικό σου προφίλ είναι τόσο συμπαθητικό, που τα καταφέρνεις μια χαρά. Οργανώσου, λοιπόν, και τακτοποίησε κάθε σου εκκρεμότητα.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, η αυτοπεποίθησή σου σήμερα θα είναι στα πάνω της και θα θελήσεις να επανασχεδιάσεις διάφορα θέματα, που είχες αφήσει στην άκρη ως ακατόρθωτα. Κινήσου ακολουθώντας μια νέα λογική και θα πετύχεις πολλά από αυτά που σκέφτεσαι.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, οι σχέσεις κάθε είδους ευνοούνται αυτό το Σάββατο για εσένα. Σήμερα μπορείς να επικοινωνήσεις με άτομα της οικογένειάς σου, αλλά και με φίλους και παρέες, που σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα. Γενικά, είναι μια πολύ καλή μέρα που θα την απολαύσεις, καθώς η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και μπορείς να πραγματοποιήσεις αρκετά από εκείνα που έχεις στο μυαλό σου. Επίσης, κάποια απροσδόκητα νέα θα σε κάνουν να χαρείς ιδιαίτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, αυτό το Σάββατο θα είναι κάπως κουραστικό και αγχωτικό για εσένα, αλλά με τη διπλωματία που σε χαρακτηρίζει, θα μπορέσεις να τα φέρεις όλα βόλτα. Θα χρειαστεί όλη σου η υπομονή και η ψυχραιμία, για να αντιμετωπίσεις έκτακτες δυσκολίες και να συνεννοηθείς με άτομα, που μπορεί να σε εκνευρίζουν.

ΙΧΘΕΙΣ

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, θα αρχίσεις να βλέπεις τα πράγματα με άλλο μάτι, πιο θετικό. Πολλά από αυτά που σε αγχώνουν, θα φανούν πιο απλά και έτσι θα μπορέσεις να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και στην ξεκούραση σου, την οποία έχεις ξεχάσει εδώ και αρκετό καιρό. Μην κάνεις το λάθος να παρασυρθείς σε υπερβολές, γιατί δεν θα σου βγει σε καλό.