Το greek καμάκι είναι γνωστό σε όλον τον κόσμο. Όπως επίσης κι οι σεξουαλικές επιδόσεις των Ελλήνων. Τώρα μία νέα έρευνα έρχεται να επιβεβαιώσει αυτά που γνωρίζαμε από λόγια και στην πράξη.. Οι Έλληνες κερδίζουν την πρωτιά στο σεξ.

Η πρωτότυπη έρευνα που διεξάγεται εδώ και λίγο καιρό από την εταιρία προφυλακτικών Durex, σε πέντε χώρες, Ελλάδα, Σερβία, Ρουμανία, Κύπρο και Βουλγαρία, έχει αναδείξει μέχρι στιγμής τους Έλληνες τους καλύτερους εραστές. Μπορεί να λένε: «άλλοι έχουν το όνομα άλλοι τη χάρη, στη δική μας την περίπτωση και το όνομα έχουμε (οι καλύτεροι εραστές) και τη χάρη!

Όπως στον αθλητισμό έτσι και στο σεξ πρέπει να ιδρώνεις για την κορυφαία στιγμή. Αυτό έχουν στο μυαλό τους οι κάτοικοι του Ηρακλείου Κρήτης και βάζουν πολλά και δυνατά γκολ στην κρεβατοκάμαρά τους. Μάλλον θα φταίει το κλίμα ή οι πολλές τσικουδιές που πίνουν. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Λάρισα. Είναι αυτό που λέμε: «Λάρισα Λάρισα σε είδα και λαχτάρησα». Οι Λαρισαίες, ξέρουν πώς να «ξεσηκώνουν» τους άντρες τους. Κι όπως φαίνεται από την κατάταξη, το κάνουν πολύ καλά.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Κύπρος και στην τέταρτη η πρωτεύουσα μας. Μπορεί να έχει το μεγαλύτερο πληθυσμό, απ’ ότι φαίνεται όμως οι κάτοικοί της δεν είναι ένθερμοι οπαδοί του σεξ!

Τα αποτελέσματα της έρευνας που προκύπτουν από τις πωλήσεις των προφυλακτικών, έδειξαν ότι ψυχροί εραστές είναι οι κάτοικοι της Τιμισοάρα στη Ρουμανία. Εκτός αν επιδίδονται στο «καυτό» άθλημα, χωρίς να παίρνουν προφυλάξεις.

Δείτε τον πίνακα με τις ελληνικές πόλεις να καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις.