Ημέρα επιστροφής η σημερινή για την Εθνική ομάδα από τη Βραζιλία και μαζί της γύρισαν τα μεταγραφικά σενάρια για ορισμένους ποδοσφαιριστές. Από τους πρώτους στη μεταγραφολογία και από τους καλύτερους σε απόδοση παίκτες της γαλανόλευκης, είναι ο Χοσέ Χολέβας, ο οποίος έκανε καλό Μουντιάλ, όπως λέγεται στη γλώσσα της μπάλας.

Αυτό δεν πέρασε, απ’ ότι λέγεται, απαρατήρητο από την αγγλική Σαουθάμπτον, η οποία φέρεται να ενδιαφέρεται για τον «Γερμανό», ειδικά από τη στιγμή που έδωσε τον Σο στη Μάντσεστερ για… 35 εκατ. ευρώ! Αυτόματα γίνεται κατανοητό τι οικονομικές δυνατότητες υπάρχουν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι Άγγλοι θα δώσουν έστω και… τα μισά για τον φουλ-μπακ του Ολυμπιακού. 

Όμως, οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται μπροστά σε μια μεγάλη ευκαιρία. Να εκμεταλλευτούν την εξαιρετική μουντιαλική παρουσία του Χολέβα, να ποντάρουν στην κάψα των λιμανίσιων από το Νησί και με δεδομένο τον προγραμματισμό τους που συμπεριλαμβάνει την πολύ πιθανή παραχώρηση του παίκτη, να αποσπάσουν τουλάχιστον 1,5-3 εκατ. ευρώ.