Πανικός στον αέρα. Προσπάθησαν να ανοίξουν την έξοδο κινδύνου και φούσκωσε η τσουλήθρα. (photos)

Σκηνές χάους και αναμνηστικές selfies τρόμου πάνω από το Κάνσας

Πανικός στον αέρα. Προσπάθησαν να ανοίξουν την έξοδο κινδύνου και φούσκωσε η τσουλήθρα. (photos)

Σκηνές χάους και αναμνηστικές selfies τρόμου πάνω από το Κάνσας


Κάτι τέτοια διαβάζει ο (παλαίμαχος πλέον ποδοσφαιριστής) Ντένις Μπέργαμπ και χαμογελάει ευτυχισμένος και δικαιωμένος που δεν πατούσε το πόδι του σε αεροπλάνο όταν οι ομάδες του είχαν κάποιο ματς στο εξωτερικό...

Η είδηση: Σε πτήση της United Airlines από το Σικάγο προς το Λος Άντζελες, άνοιξε και αναπτύχθηκε στο εσωτερικό του αεροσκάφους η φουσκωτή τσουλήθρα που χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης για να διαφύγουν από την έξοδο κινδύνου οι επιβάτες.

Ο θόρυβος που ακούστηκε κατά την ανάπτυξη της τσουλήθρας ήταν εκκωφαντικός, όπως ισχυρίζονται οι αυτόπτες μάρτυρες που έσπευσαν να απαθανατίσουν το γεγονός και να τραβήξουν selfies για να κάνουν μόστρα στα κοινωνικά δίκτυα αλλά και να έχουν αποδείξεις όταν θα διηγούνται την ιστορία στους γείτονές τους πίνοντας μπύρα και σαβουροτρώγοντας στο καθιερωμένο κυριακάτικο μπάρμπεκιου.

Άπαντες, ωστόσο, παρέμειναν ψύχραιμοι, ενώ ο πιλότος κατάφερε να προσγειώσει άμεσα το αεροσκάφος στη Γουϊτσιτά.

Αν και οι εκτιμήσεις για το πώς συνέβη το απρόοπτο γεγονός είναι ακόμη θολές, οι υπεύθυνοι της εταιρείας ισχυρίζονται πως κάποιος από τους επιβαίνοντες στο αεροσκάφος προσπάθησε να ανοίξει μια από τις εξόδους κινδύνου, με συνέπεια το φουσκωτό αντικείμενο να αναπτυχθεί αυτόματα.

Εμείς, πάντως, φανατικά πιστοί στην αντίληψη γύρω από την ακαταμάχητη ανθρώπινη ευφυία, δεν θέλουμε να αποδεχτούμε το ότι μπορεί κάποιος που βρίσκεται στα 40.000 πόδια να κάνει μια τέτοια κίνηση και αποδίδουμε το ατυχές συμβάν στον ανάδρομο Ερμή.

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα