ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, τα σχέδιά σου προχωράνε με αργούς ρυθμούς, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε προβληματίζει. Όταν θέλεις κάτι πολύ, το πετυχαίνεις ό,τι κι αν γίνει, χάρη στις ικανότητες αλλά και το πείσμα σου, που δεν αφήνει τίποτα να του ξεφύγει. Από σήμερα και στο εξής, ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων, συντροφεύοντας σε και χαρίζοντας σου καθημερινά όλες τις καλές επιρροές του, που θα σου φέρουν τα αποτελέσματα που κυνηγάς.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, η επαφή με δικά σου άτομα θα χαρακτηρίσει αυτήν την πρωτομηνιά. Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιο των Διδύμων και να σε ευνοεί, είναι μια καλή ευκαιρία να μιλήσεις στους δικούς σου για όσα σε απασχολούν και να λύσεις ίσως και κάποια οικογενειακά θέματα, που σας έχουν απομακρύνει. Μην διστάσεις να ανοίξεις την καρδιά σου, θα βρεις την ανταπόκριση και την κατανόηση, που θα σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φίλε Δίδυμε, η σημερινή μέρα είναι πολύ θετική για εσένα, με τον κυβερνήτη σου Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιό σου και θα το καταλάβεις πολύ σύντομα κατά τη διάρκειά της, καθώς η αισιοδοξία για κάποια ζητήματα που έμεναν στάσιμα, επανέρχεται και σου φτιάχνει τη διάθεση. Το πρόγραμμά σου θα είναι γεμάτο από εξελίξεις, που θα σου δώσουν ικανοποίηση και επιβεβαίωση ότι οι προσπάθειές σου αποδίδουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, αρκετό άγχος και ένταση έχει η σημερινή μέρα για εσένα, με την Σελήνη από τον Λέοντα να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ήλιο από το ζώδιό σου και να σου βάζει συνεχόμενες τρικλοποδιές. Δυστυχώς, πρέπει να εγκλιματιστείς άμεσα σε αυτή την κατάσταση και να μάθεις να τη χειρίζεσαι όσο καλύτερα γίνεται. Μόνο έτσι δεν θα χαλάς τη διάθεσή σου και δεν θα αφήνεις τον εκνευρισμό να σε κυριεύει. Προσοχή σε ποιους ξεσπάς, γιατί τα δικά σου άτομα δεν φταίνε σε τίποτα.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα κάποια γεγονότα θα σε ξαφνιάσουν και θα σε κάνουν να τα χάσεις. Μην υποκύψεις σε αυτές τις απρόσμενες εξελίξεις και δείξε λίγη ψυχραιμία. Χρησιμοποίησε το διπλωματικό σου ταλέντο για να τις χειριστείς και να στρέψεις τα γεγονότα προς το συμφέρον σου. Απόφυγε τον εκνευρισμό και τις εντάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, με τον κυβερνήτη σου Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Διδύμους, η ενέργεια που θα έχεις αυτήν την Τρίτη θα είναι πολύ μεγάλη και, σε συνδυασμό με τις ικανότητές που διαθέτεις, θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις αρκετά θέματα και να τα φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Μην χαλαρώσεις ακόμα, γιατί οι τομείς που θέλουν δουλειά είναι αρκετοί και δεν πρέπει δε καμία περίπτωση να επαναπαύεσαι.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, είναι μια μέρα επαφών και επικοινωνίας για εσένα, με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιο των Διδύμων και να σε ευνοεί. Μπορείς να μιλήσεις με όποιον θέλεις για διάφορα ζητήματα και να βρεις μεγάλη κατανόηση. Άλλωστε, χρειάζεσαι λίγη ψυχική συμπαράσταση σε όσα σε απασχολούν, προκειμένου να ηρεμήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, υπάρχουν θέματα από το παρελθόν, που επανέρχονται σήμερα στην ζωή σου και ζητούν επιτακτικά μία λύση. Μη δίνεις άλλη αναβολή, για να ηρεμήσεις επιτέλους από το άγχος που σου προκαλούν. Βάλε μια σειρά και κάνε όσα περισσότερα μπορείς, βάζοντας όλες σου τις δυνάμεις για να τα τελειώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή Τρίτη σε βρίσκει σε μια υπερδιέγερση και σε μια διάθεση πραγματοποιήσεις άμεσα όσα σκέφτεσαι. Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να τα βάλεις σε μια σειρά, γιατί δεν γίνονται όλα σε μία στιγμή, αρκεί να μη χάσεις την καλή σου διάθεση και τη θέληση να τακτοποιήσεις όλα σου τα θέματα. Ο Ερμής, που επιστρέφει σε ορθή πορεία από τους Διδύμους, θα σε βοηθήσει σημαντικά να οργανωθείς καλύτερα και αποτελεσματικότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, είναι μία πολύ δυναμική Τρίτη η σημερινή για εσένα. Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Διδύμους και να σε ευνοεί, θα πάρεις απόφαση να λύσεις αρκετά θέματα και κυρίως να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις, με ανθρώπους που δεν σου κάνουν. Μυστικά και ψέματα θα βγουν στην επιφάνεια τις απογευματινές ώρες! Δείξε την κατάλληλη προσοχή και αντιμετώπισε τα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, αρκετά από τα προβλήματα που είχες τον τελευταίο καιρό θα μείνουν πίσω σου και θα ανακουφιστείς σε μεγάλο βαθμό αυτήν την Τρίτη. Γενικότερα, με λίγη ηρεμία και καλή διάθεση, μπορείς να πετύχεις όσα θέλεις, χωρίς να νιώθεις ένταση και νεύρα. Κυρίως, απόφυγε τις βιαστικές και αψυχολόγητες κινήσεις, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε αδιέξοδα.

ΙΧΘΕΙΣ

Φίλε Ιχθύ, σε έχει πιάσει σήμερα ένα παράπονο σχετικά με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν και αναρωτιέσαι ποιοι είναι εκείνοι που πραγματικά θέλουν το καλό σου. Μην αναλώνεσαι σε σκέψεις που σου χαλάνε τη διάθεση και σου προκαλούν εκνευρισμό. Άλλωστε, θα διαπιστώσεις ότι όσοι νοιάζονται, είναι αρκετοί για να αισθάνεσαι καλά και κάποιοι είναι όντως περιττοί και πρέπει να τους απομακρύνεις. Μην διστάσεις!