Ταύρε: Η στιγμή σου-Δίδυμε: Μην πάρεις (ακόμα) ψυχοφάρμακα -Καρκίνε, Λέοντα: Να η ευκαιρία!

Κάποιοι κερδίζουν κάποιοι χάνουν. Τι ζώδιο να 'ναι η Εθνική;

Ταύρε: Η στιγμή σου-Δίδυμε: Μην πάρεις (ακόμα) ψυχοφάρμακα -Καρκίνε, Λέοντα: Να η ευκαιρία!

Κάποιοι κερδίζουν κάποιοι χάνουν. Τι ζώδιο να 'ναι η Εθνική;


ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα είναι πολλά αυτά που θέλεις να πετύχεις και με τις σωστές επιλογές μπορείς να τα καταφέρεις. Άρπαξε τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται με τη θετική όψη του Ήλιου με τον Ποσειδώνα που σε ευνοεί, και μην κάνεις πίσω από φόβο μήπως κάποιοι δεν ικανοποιούνται με τις επιλογές σου. Είναι ώρα να βάλεις σε προτεραιότητα τον εαυτό σου και τα δικά σου θέλω.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, όσες δυσκολίες κι αν προκύπτουν, να ξέρεις ότι η επιτυχία είναι δική σου. Σήμερα μάλιστα, με τον Ήλιο να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ποσειδώνα και να σε ευνοεί, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις υποθέσεις που εκκρεμούσαν και θα λάβεις απαντήσεις, που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Είναι μια πολύ καλή μέρα για σχέδια και νέες προοπτικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φίλε Δίδυμε, αυτή η Κυριακή είναι μία επικίνδυνη μέρα για εσένα, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την όψη της Αφροδίτης από το ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα, και μπορεί να εκραγείς και να δημιουργήσεις μια μικρή καταστροφή γύρω σου, λόγω της έντονης μελαγχολίας και έντασης που θα σε διακατέχει. Γι’ αυτό κράτησε οπωσδήποτε την ψυχραιμία σου και μην ενδώσεις στον πανικό, ό,τι κι αν γίνει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, θα πρέπει σήμερα να δείξεις μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να βάλεις τα δυνατά σου, για να διαψεύσεις τους ανθρώπους που σου στέκονται εμπόδιο ή που δεν πιστεύουν στις ικανότητές σου. Μπορείς να καταφέρεις τα πάντα, αρκεί πρώτα να πιστέψεις εσύ στις δυνάμεις και στις δυνατότητες σου!

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες στη ζωή σου και θα μπορέσεις να κλείσεις υποθέσεις, που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Μην μένεις με τα χέρια σταυρωμένα, αλλά δραστηριοποιήσου δυναμικά και οι κόποι σου θα ανταμειφθούν πολύ γρήγορα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, καλό είναι σήμερα να μείνεις μακριά από μπελάδες ή από οποιαδήποτε κατάσταση, που μπορεί να εξελιχθεί σε καβγά, διότι η αρνητική όψη που πραγματοποιεί η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα σε επηρεάζει άμεσα και θα προκαλέσει ανατροπές στα σχέδιά σου. Απόφυγε οποιαδήποτε μυστική συζήτηση και, γενικά, προτίμησε να είσαι ξεκάθαρος και μην ανακατεύεσαι σε σχόλια που μπορεί να σε εκθέσουν. Ο κίνδυνος και οι αποκαλύψεις παραμονεύουν και θα σε φέρουν σε πολύ δύσκολη θέση, αν δεν προσέξεις!

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, φίλε Ζυγέ, η δυναμική σου πλευρά δεν περνά απαρατήρητη ό,τι κι αν κάνεις. Μπορείς να μιλήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους και να καταπλήξεις με τις ιδέες σου ή ακόμα και να ξεκαθαρίσεις υποθέσεις, που σε μπερδεύουν εδώ και καιρό στον εργασιακό σου χώρο. Σε κάθε περίπτωση, οι γύρω σου θα εντυπωσιαστούν και θα έχεις την συμπαράστασή τους σε ό, τι σκέφτεσαι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, οι εξελίξεις της σημερινής Κυριακής θα σε ικανοποιήσουν πολύ, καθώς θα δεις ότι με το σωστό χειρισμό από τη μεριά σου, οι καταστάσεις στρέφονται υπέρ σου και σε βοηθούν να προχωρήσεις τους στόχους σου με μεγαλύτερη ευκολία και να τους δεις πολύ γρήγορα να παίρνουν σάρκα και οστά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, αρκετή ανασφάλεια σου φέρνει η σημερινή μέρα, με την Αφροδίτη να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ποσειδώνα, και η διάθεσή σου δεν είναι και η καλύτερη. Δεν πρέπει να σε πάρει από κάτω, γιατί μάλλον θα χάσεις και ευκαιρίες, που μπορούν να σε πάνε μπροστά. Γενικά, συμπεριφέρσου ψύχραιμα και έξυπνα, για να αναγνωρίσεις τι σε συμφέρει και τι όχι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, σε απασχολεί ιδιαίτερα ο τρόπος που χειρίζεσαι κάποιες καταστάσεις. Η επαφή σου με σημαντικά πρόσωπα, θα σε βάλει στη διαδικασία να σκεφτείς μήπως δεν είσαι αρκετά διπλωμάτης και μήπως εμμένεις χωρίς λόγο σε κάποιες απόψεις. Να ξέρεις πάντως, ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που σε περιβάλλουν, μπορούν να σε βοηθήσουν στην υλοποίηση των στόχων σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, φίλε Υδροχόε, θα έχεις στο τσεπάκι σου την εύνοια των πλανητών, για να πραγματοποιήσεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Φρόντισε να αποφύγεις τις υπερβολές και τις σπατάλες. Η σκληρή δουλειά και η επιμονή, θα σου προσφέρουν σημαντικά οφέλη. Πέρνα ένα όμορφο βράδυ, μαζί με την οικογένειά σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις το τελευταίο διάστημα, δεν σε έχουν αφήσει να ηρεμήσεις. Σήμερα πρέπει να βρεις χρόνο να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, γιατί πραγματικά το έχεις ανάγκη. Η ενέργεια που έχεις άλλωστε, δεν θα αφήσει καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη και όσα θέλεις να κάνεις, θα πραγματοποιηθούν πολύ σύντομα, με τον καλύτερο τρόπο.

Πηγή:www.myastro.gr/

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα