Σε κανονικές συνθήκες το σεξ είναι ένα από τα πιο απλά πράγματα στον κόσμο. Επίσης σε κανονικές συνθήκες η δουλειά του δημοσιογράφου είναι το πώς να κάνει μερικά από τα πιο απλά πράγματα του κόσμου, όπως το φαγητό και το σεξ να φαίνονται πως απαιτούν γνώσεις πανεπιστημίου της Οξφόρδης (αν και οι Άγγλοι δεν φημίζονται ούτε για το φαγητό, ούτε για το σεξ τους).

Φόβου τους ειδήμονες και δώρα φέροντες. Αν δείτε πως είναι στην εμφάνιση αυτές που σε συμβουλεύουν για το με ποιον τρόπο θα βελτιώσεις τη σεξουαλική σου ζωή θα ζητήσεις χημικό ευνουχισμό τώρα. Το ίδιο ισχύει κι αν δεις πως οι κριτικοί κινηματογράφου (ναι, για μένα μιλάω) βλέπουν και γράφουν για τις ταινίες. Θα βλέπεις μόνο Nickelodeon.

Παραδοσιακό εγχειρίδιο της νέας, μοντέρνας γυναίκας που θέλει να ξεπουτανευτεί με life style άλλοθι, το Cosmopolitan έχει κατά καιρούς δημοσιεύσει σεξουαλικές συμβουλές. Που τις εφαρμόζεις μόνο αν θεωρείς πως οι σκηνές που ο Μίκι Ρουρκ και η Κιμ Μπάσιντζερ αδειάζουν  το μισό ψυγείο πάνω τους και γλείφονται στις «9μιση Εβδομάδες», είναι κάτι πρακτικό στην καθημερινότητά σου. Μάθε και προφυλάξου από το τι δεν πρέπει να κάνεις, εκτός κι αν θες να δεις τα σεξουαλικά σου selfies, να σπάσουν ρεκόρ από hits. Εμείς πάντα προσφερόμαστε να τα δημοσιεύσουμε πάντως γι αυτό και σου προσφέρουμε μερικές από τις πιο γκάου οδηγίες σεξουαλικής αρμονίας που έχουν κατά καιρούς δημοσιευτεί στο Cosmopolitan.

 

1.«Hχογράφησε τη φωνή σου στο κινητό την ώρα που αυνανίζεσαι. Στείλε του την ηχογράφηση στο κινητό του με γραπτό μήνυμα ‘θες να με ακούσεις να το κάνω αυτό απόψε;’»

*Εξαιρετική ιδέα. Ειδικά αν ο άντρας σου είναι σε meeting στο γραφείο κι έχει πατήσει την ανοιχτή ακρόαση. Ή νομίσει πως κάποιος σε πηδάει όταν εκείνος λείπει από το σπίτι. Τότε να δεις τι θα σου κάνει εκείνος απόψε.

2. «Κράτα το πέος του με το ένα χέρι κι άρχισε να το χαστουκίζεις ελαφριά με το άλλο. Mπορείς να το χτυπάς μπρος πίσω σαν μπαλάκι του τένις ενώ ταυτόχρονα να τσιμπάς ελαφρά την πόσθη και τους όρχεις του. Πολλές γυναίκες κάνουν το λάθος να είναι πολύ ευγενικές».

*Πολλοί άντρες θα κάνουν το λάθος (ή το σωστό) να σου ρίξουν μια σφαλιάρα όταν τους ζαλίσεις (κυριολεκτικά) τα αρχίδια.

3.«Μαγείρεψε του βραδινό φορώντας τόπλες, άπλωσε λίγη σάλτσα τομάτας στα στήθη του και ζήτησε του να στα γλύψει.»

*Είναι κι αυτός ένας ευγενικός τρόπος να του δείξεις ότι αντιμετωπίζεις το μέγεθος και το πάχος του πέους του σαν μακαρόνι.

4. «Να αρχίζεις να ανησυχείς ότι σε απατά, αν προσέχει ιδιαίτερα τον εαυτό του και την εμφάνισή του ή περνάει πολλές ώρες στο γυμναστήριο.»

*Να αισθάνεσαι σίγουρη και ευτυχισμένη μόνο  αν έχει μπυροκοιλιά, μπαίνει για ντους μόνο κάθε Σάββατο κι όταν έχετε καλεσμένους φοράει σαγιονάρες για να επιδείξει με υπερηφάνεια τα ποδόνυχα του.

5. «Στον στοματικό έρωτα παίξε το «κρύο ζέστη». Ρούφα τον αέρα όσο κατεβαίνεις προς τα κάτω και φύσα τον όσο ανεβαίνεις προς τα πάνω».

*Ενδιάμεσα αν έχεις πιει και μια μπύρα μπορείς να ρίξεις κι ένα ρέψιμο και ταυτόχρονα να είσαι ιδανική καλεσμένη σε παιδικά πάρτι για να φουσκώνεις μπαλόνια.

6. «Γαργάλησε τις πατούσες του με τις ρώγες σου. Για να το πετύχεις αυτό θα καβαλήσεις πάνω του σε στάση καουμπόισας με την πλάτη σου γυρισμένη στο πρόσωπό σου και μετά θα σκύψεις μπροστά μέχρι οι ρώγες σου να φτάσουν τα πόδια του.»

*Μια πρακτική και καθ όλου γελοία στάση που σίγουρα θα δες να τη δεις πολλές φορές στα προσωπικά σας βίντεο. Αν το κάνεις πάνω στον διευθυντή του Τσίρκο Μεντράνο, έχεις προσληφθεί για την επόμενη τουρνέ.

7. «Ταΐστε ο ένας τον άλλο παγωτό στο σκοτάδι. Το να μην μπορείτε να δείτε τι κάνετε σημαίνει ότι θα λερωθείτε που σημαίνει ότι μετά θα γλείφεστε.»

Που σημαίνει ότι δεν πρόκειται να πηδηχτείτε γιατί α) θα πρέπει να σφουγγαρίσετε β) πιθανότατα θα φάτε γλίστρα πάνω στα χυμένα παγωτά και θα βρεθείτε στα διανυκτερεύοντα.

8. «To 34% των αντρών λένε πως θα τους άρεσε η κοπέλα τους να τους κάνει έκπληξη σκύβοντας και παίρνοντας τον στο στόμα μόλις ανοίξει η πόρτα ο άντρας μπει στο σπίτι».

*Το 100% των ταχυδρόμων, πιτσαδόρων και γενικά αγνώστων που σου χτυπάνε την πόρτα και τους ανοίγεις συμφωνούν απόλυτα.

9. «Όση ώρα τον έχεις στο στόμα σου περιέστρεφε το χέρι σου σαν τιρμπουσόν γλείφοντας τον με τη γλώσσα σου σπειροειδώς στην αντίθετη κατεύθυνση».

Ταυτόχρονα χαμογέλα του και πιάσε του κουβέντα όσο τον έχεις στο στόμα σου επαναλαμβάνοντας τη λέξη «Ταγκανίκα» ενώ την ίδια ώρα για να ανέβει η θερμότητα και να γλυτώσεις χρόνο, βάλε και να σιδερώσεις.

10. «Αν ο δονητής σου έχει ξεμείνει από μπαταρία, χρησιμοποίησε την ηλεκτρική σου οδοντόβουρτσα ή το iphone σου σε δόνηση.»

Την επόμενη μέρα δοκίμασε κάτι πιο πρωτότυπο. Δοκίμασε το δονητή σου αντί για την οδοντόβουρτσα. Και μετά προσπάθησε να εξηγήσεις στον ειδικό από τι ακριβώς χάλασε το τηλέφωνό σου και γιατί δικαιούσαι την εγγύηση.