Μετά την πολύ πετυχημένη κίνηση να φτιαχτεί σελίδα στο facebook για να μείνει εκτός ο Κατσουράνης από τον αγώνα της Κυριακής ενάντια στην Κόστα Ρίκα (έχει ξεπεράσει ήδη τα 76.000 μέλη σε μία μέρα λειτουργίας), έρχεται σήμερα μια εξίσου επιτυχημένη σελίδα, η οποία έχει όμως ένα κίνητρο διαφορετικό, ένα κίνητρο ανθρωπιάς.

Πρόκειται για την σελίδα «O JAY PAEI Mundial». Για όσους δεν γνωρίζουν, ο μικρός Jay είναι ένα παιδί με σύνδρομο Down ο οποίος είναι μεγάλος θαυμαστής του Γιώργου Σαμαρά. στο τελευταίο παιχνίδι του Έλληνα διεθνή επιθετικού με τη φανέλα της Σέλτικ, μάλιστα, ο Σαμαράς πήρε αγκαλιά τον έκπληκτο μικρό Jay και βόλταρε μαζί του μέσα στο γήπεδο της ομάδας της Γλασκώβης.

Στο σίκουελ αυτής της σχέσης και στον αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού, ο μικρός σκωτσέζος πανηγύρισε με τη ψυχή του το γκολ του Σαμαρά, συγκινώντας όλους όσοι το παρακολούθησαν (δείτε το εδώ). Γεγονός που αποτέλεσε την αφορμή για να δημιουργηθεί η συγκεκριμένη σελίδα και η οποία έχει ως σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων και την αρωγή της ΕΠΟ ώστε να πάει ο Jay στη Βραζιλία και να παρακολουθήσει από κοντά το ίνδαλμά του στον Κυριακάτικο αγώνα.

Μπράβο στους εμπνευστές!