Κάπως σαν αστείο μεταξύ της ίδιας και της δημοσιογραφικής της ομάδας, ίσως σαν πείραγμα με τους συνεργάτες από τις κάμερες και δη με την μεγάλη «μούρη», τον Γιώργο, μια πρόταση από την Gazetta ή ίσως και όλα αυτά μαζί και η Ελεονόρα Μελέτη, αναγκάστηκε, Τετάρτη 25 Ιουνίου του 2014, να πετάξει τα ρούχα προς τιμήν της Εθνικής Ελλάδος, που πέρασε για πρώτη της φορά στις 16 σημαντικότερες ομάδες όλου του κόσμου, στο Μουντιάλ.

Η Ελεονώρα, αφού παρορμητικά είπε το «ας περάσει η Εθνική και θα βγω και με μαγιό», δεν μπορούσε να το πάρει πίσω. Από όταν τέλειωσε το παιχνίδι της Εθνικής με την Ακτή Ελεφαντοστού, τόσο στα social media, όσο και με τηλεφωνήματα στο κέντρο του Star, υπενθυμιζόταν στην Ελεονώρα η δέσμευση της να εμφανιστεί με μαγιό.

Νωρίς λοιπόν το πρωί της Τετάρτης, η Ελεονώρα έκανε πέτρα την κάρδια, φόρεσε ένα σορτσάκι και το πάνω μέρος από το μπικίνι της, έλυσε τα μαλλιά μπας και είναι πιο σεμνό το πλάνο της και διέσχισε τους διαδρόμους του καναλιού, εν μέσω ιαχών επιβράβευσης και εμψύχωσης, χειροκροτημάτων, αλλά και διαμαρτυριών ότι το σορτσάκι ήταν… κλέψιμο.

 

Φτάνοντας στη θέση της, το πλάνο έσφιξε, περιορίστηκε η προκλητικότητα του και η Ελεονώρα έσπευσε στο πρώτο διάλειμμα να φορέσει παντελόνι και ένα άλλο μαγιό-κορμάκι! Το λόγο της, πάντως, τον τήρησε και με το παραπάνω, ενώ στην αυριανή τηλεθέαση αναμένεται το ανδρικό της κοινό να έχει υπερφαλαγγίσει το γυναικείο!

Σε όσες δε προκλήσεις της έγιναν για την εμφάνιση της την Δευτέρα, μετά το παιχνίδι της Εθνικής με την Κόστα Ρίκα, η Μελέτη δεν ενέδωσε. «Αν περάσουμε, θα εμφανιστώ με κελεμπία! Το πηρά το μάθημα», είπε γελώντας! Τότε, προς χάριν της τηλεθέασης, ας ελπίσουμε η κελεμπία να είναι διάφανη, όχι μόνο για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και για τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής, διότι και ημείς ένα μεροκάματο το βγάζουμε…