Του εμβρύου η φύση είναι να έχει στύση.

Ναι γλυκιά μου μητερούλα. Πρέπει κάποια στιγμή να μάθεις την οδυνηρή αλήθεια. Ο μπέμπης μέσα σου έχει την πρώτη του στύση. Δεν θέλω να ξέρω τι σκέφτεται.

Το παίζω με διπλό αλλά δεν είναι απλό.

Αν είμαι ένας από τους 5 εκατομμύρια εκατομμύρια άντρες που έχουν την (τύχη;) να γεννηθούν με δύο γιακουμήδες. Τα κακά νέα είναι πως σπάνια και οι δύο λειτουργούν φουλ σεζόν και ο ένας πρέπει να πάρει τον πούλο.

Πριν σου γίνει στήλη είχε και μια στήλη.

Για την ακρίβεια σπονδυλική. Πριν την εξελιγμένη εκδοχή των Νεάντερταλ που προέκυψε ασπόνδυλη.  Oι επιστήμονες δεν έχουν συμφωνήσει στο τι ακριβώς εξυπηρετούσε αλλά μάλλον επιτάχυνε τη στύση. Δεν είναι τυχαίο πως η εντολή για τον ερεθισμό δεν έρχεται από τον εγκέφαλο αλλά από τη σπονδυλική στήλη. Αυτό είναι που λέμε «μου ‘γινε κόκαλο».

Η περιτομή είναι τομή (στην υγεία).

Όσον αφορά τις πιθανότητες να γλυτώσεις τη μετάδοση του ΗΙV αν πας «ξεσκούφωτος». Αυτό συμβαίνει γιατί η προστατευτική πόσθη πάνω στη βάλανο έχει αφθονία από ένα είδος κυττάρων στα οποία έχει κάρτα ελευθέρας εισόδου ο HIV.   

Ψάξε παρέα στην Βόρεια Κορέα.

H έκδοση του βιβλίου Guiness στη δημοκρατική ασιατική χώρα, περιλαμβάνει ένα ρεκόρ που δεν υπάρχει σε άλλες εκδόσεις. Αφορά στο πέος του πρώην ηγέτη του οποίου το μέγεθος υπολογίζεται στο 1 μέτρο. Και το βάθος των συντρόφων του;

Θα στον φάει ένα ψάρι και δεν θα ‘χεις πλέον χάρη.

Γέλα όσο θες αλλά όταν βγεις από κολύμπι στον Αμαζόνιο θα σου έχει κοπεί και το  γέλιο και κάτι άλλο. Χάρη στο μικροσκοπικό γατόψαρο Καντιρού που έχει την κακή συνήθεια να μπαίνει μέσα στην ουρήθρα να χτίζει σπιτάκι εκεί και να τρέφεται ήσυχα ήσυχα από ότι υπάρχει γύρω. Το γλυκό μου.

Τι και αν το συρρικνώσεις, ακριβά θα το πληρώσεις.

Όταν ο Βοναπάρτης πέθανε, ο γιατρός του τον έκοψε για κειμήλιο στην αυτοψία. Το οποίο πουλήθηκε το 1977 σε έναν ουρολόγο στο Νιου Τζέρσι για 2.900 δολάρια. Μόνο που λόγω κακής συντήρησης δεν ξεπερνούσε πλέον τα 4 εκατοστά. Αμείλικτος ο χρόνος, συρρικνώνει κάθε μνήμη.

Στο αεροδρόμιο αν σου φουσκώσει, ο μπάτσος θα σε τσακώσει.

O 42χρονος Τζόνα Φάλκον που αν τον δεις μοιάζει με μπούλη σε διαφήμιση παγωμένου γιαουρτιού, φτάνει σε στύση τα 34 εκατοστά. Κάτι που είδε και του κέντρισε το ενδιαφέρον περιμένοντας την πτήση του, ενεργοποίησε το οπλοστάσιο του. Το οποίο οι ασφάλεια εξέλαβε ως πραγματικό όπλο, με αποτέλεσμα να τον συλλάβουν μέχρι να εξετάσουν με τα μάτια τους το «θαύμα». Και να πάθουν κόμπλεξ κατωτερότητας.