Κριός: Οργανώσου-Δίδυμοι:Τώρα είναι η στιγμή σας-Ζυγός Καρκίνος:Μέρα…καταστροφής

Άλλοι χάνουν κι άλλοι κερδίζουν, αυτά για σήμερα τα άστρα ορίζουν

Κριός: Οργανώσου-Δίδυμοι:Τώρα είναι η στιγμή σας-Ζυγός Καρκίνος:Μέρα…καταστροφής

Άλλοι χάνουν κι άλλοι κερδίζουν, αυτά για σήμερα τα άστρα ορίζουν


ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, η ημέρα θα είναι δύσκολη για εσένα και πρέπει να οργανώσεις καλύτερα το χρόνο σου, για να καταφέρεις να τα βγάλεις πέρα. Επειδή η κρίση σου δεν είναι ορθή, προσπάθησε να μην παρασυρθείς από άτομα ή καταστάσεις, που πιθανόν να σε κάνουν να πεις πράγματα, που μπορεί μετά να μετανιώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα πρόσεξε και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προσπάθησε να βάλεις προγραμματισμό σε ό,τι κάνεις. Η διπλωματία σου θα σε κάνει να καταφέρεις πάρα πολλά, στα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Στο φιλικό σου περιβάλλον, φρόντισε να δεις μερικές καταστάσεις με περισσότερο ρεαλισμό. Δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά, ώστε να μην έχεις και εσύ ερωτηματικά, αλλά και να μην προκαλέσεις εν αγνοία σου, δυσάρεστες καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, οι λύσεις που αναζητάς σου έρχονται η μία πίσω από την άλλη αυτήν την Δευτέρα, με τη νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, και σε πιάνει μια επιθυμία για να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Ξέφυγε από τους καθημερινούς σου ρυθμούς, κάνοντας κάτι καλό για τον εαυτό σου. Φέρε ένα αέρα ανανέωσης στη ζωή σου και άρχισε να βλέπεις τα πράγματα πιο θετικά, τώρα που οι οιωνοί είναι πολύ καλοί για το ζώδιό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, μια ημέρα έντασης και εκνευρισμού θα είναι αυτή η Δευτέρα για εσένα, λόγω της αρνητικής όψης που πραγματοποιεί ο Ήλιος από το ζώδιό σου με τον Κρόνο από τον Σκορπιό, και πιθανόν να έχει δυσάρεστο αντίκτυπο στην ψυχολογία σου. Η σχέση σου με τους άλλους και ειδικά με φιλικά σου άτομα, θα παρουσιάσει μια εκρηκτικότητα με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις ή τις σπασμωδικές ενέργειες.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, προσπάθησε να ισορροπήσεις τις καταστάσεις, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα, που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου. Απόφυγε να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να προσπαθείς να λύνεις τα προβλήματα που σε απασχολούν μόνος σου, αλλά ζήτα τη βοήθεια και την γνώμη αυτών που εμπιστεύεσαι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα είσαι σε ένα γενικότερο εκνευρισμό, που σε εμποδίζει να βάλεις σε τάξη διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Η ένταση θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της Δευτέρας για εσένα, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την όψη της Σελήνης με τον Κρόνο. Φρόντισε να κινηθείς γρήγορα, σε καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν και να είσαι συγκεντρωμένος στις κινήσεις σου, για να μην ξεφύγεις. Αν εκδηλώσεις την δυναμικότητα που έχεις, θα μπορέσεις να τα καταφέρεις όλα μια χαρά. Πέρνα το βράδυ με δικά σου άτομα, για να νιώσεις καλύτερα και να μοιραστείς όλα όσα σε απασχολούν.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, η ημέρα είναι δύσκολη και νευρική για εσένα, ιδιαίτερα σε ό,τι σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου. Προέχει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να χρησιμοποιήσεις την λογική σου, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Μην το βάζεις κάτω με την παραμικρή δυσκολία και μείνε συγκεντρωμένος σε αυτά που θέλεις να κάνεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, η ημέρα θα κυλήσει αρκετά καλά και με αρκετή αισιοδοξία. Με την θετική διάθεση που σε διακατέχει, θα πετύχεις πράγματα που στο παρελθόν ήταν σε στασιμότητα. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στους Διδύμους και να σε ευνοεί, μπαίνεις σε περίοδο που οι ευκαιρίες διαδέχονται η μία την άλλη και μπορείς να δρομολογήσεις τους στόχους σου με επιτυχία. Επιδίωξε να κάνεις συζητήσεις με άτομα της οικογένειάς σου, για να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, πρέπει να δείξεις τεράστια προσοχή σε ό,τι κι αν κάνεις σήμερα. Καλό θα είναι να προσπαθείς να μην δίνεις σημασία σε ό,τι ακούς. Αφιέρωσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου και φρόντισε να χαλαρώσεις, γιατί είναι ζήτημα επιτακτικής ανάγκης, με τους τόσο εξαντλητικούς ρυθμούς που κινείσαι, να ξεκουραστείς και να ανεφοδιάσεις τις δυνάμεις σου. Για κάποια θέματα της οικογένειάς σου που παραμένουν άλυτα, φρόντισε να δώσεις εγκαίρως λύσεις, ώστε να μην διογκωθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, η νέα θέση της Αφροδίτης από σήμερα και στο εξής στο ζώδιο των Διδύμων, θα διευρύνει αισθητά τον κύκλο γνωριμιών σου και πρέπει να έχεις το νου σου, να συμπεριφερθείς και αναλόγως. Άρπαξε τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν αυτήν την Δευτέρα και μην περιμένεις από τους άλλους να κάνουν αυτά που πρέπει να κάνεις εσύ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, η ημέρα θα κυλήσει πολύ καλά και με αρκετή αισιοδοξία για εσένα. Με τον δυναμισμό που έχεις, θα καταφέρεις πράγματα που στο παρελθόν σου φαίνονταν ακατόρθωτα. Σήμερα, ό,τι σκεφτείς μπορείς να το καταφέρεις, αλλά μην καταπιάνεσαι με όλα μαζί. Θα δεχτείς την υποστήριξη των δικών σου ατόμων και θα νιώσεις μεγαλύτερη ψυχική γαλήνη.

ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, αυτή η Δευτέρα μπορεί να σε φέρει σε αδιέξοδο, καθώς θα νιώθεις ότι κανένας δεν σε καταλαβαίνει και υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να κλειστείς άδικα στον εαυτό σου. Προσπάθησε να μιλήσεις ανοιχτά σε κάποια άτομα και θα καταλάβεις ότι τα πράγματα πολλές φορές δεν είναι όπως φαίνονται… Απλά, όλοι έχουμε κάποιες φορές την ανάγκη να απομακρυνόμαστε.

Πηγή:www.myastro.gr/

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα