Αν δεις ξαφνικά μπροστά σου, σε κάποιο μπαρ του κέντρου, τη… Βάνα Μπάρμπα, όπως ήταν στα 23 της, μην βιαστείτε να μιλήσετε για την επιστήμη της πλαστικής χειρουργικής που έχει προχωρήσει, ούτε πως το Photoshop έχει πλέον και live εφαρμογή… Δεν θα πρέπει να περάσει καν, από το μυαλό σου πως είσαι μεθυσμένος ή σου σερβίρισαν «μπόμπες». Δεν είναι η Βάνα, Μαργαρίτα το λένε το κορίτσι.

Η Μαργαρίτα είναι γέννημα – θρέμμα Αμαρουσιώτισσα, προχωράει ευκολότερα με τα 12ποντα, παρά με τα flat παπούτσια, στα πλακόστρωτα της γειτονιάς της και όταν συμβαίνει αυτό, μοιάζει με remake της σκηνής του «Malena», με τα ανδρικά κεφάλια να ακολουθούν κάθε της βήμα συντονισμένα. Αυτή άλλωστε την πρωταγωνίστρια της ταινίας, τη Monica Bellucci ντε, θεωρεί ως το απόλυτο θηλυκό πρότυπο. Και στην Ελλάδα τη Βάνα, μία-είναι-η-Βάνα. Η πτυχιούχος ηθοποιός φιλοδοξεί να κάνει μια μεγάλη θεατρική καριέρα με αποκορύφωμα την ερμηνεία της στο musical «Chicago», υποδυόμενη τη «Velma Kelly» ρόλο που ενσάρκωσε στην κινηματογραφική μεταφορά του διάσημου θεατρικού η Cathrine Zeta Jones.

Αλλά ας επανέλθουμε στο μπαρ που την έχετε πετύχει… Της ρίχνετε λάγνες ματιές, της στέλνετε ερωτικά μηνύματα, σας χαμογελάει, την πλησιάζετε και… της ζητάτε αντί τον αριθμό του τηλεφώνου της, το… λογαριασμό της στο Facebook. Της έχει συμβεί, ξενέρωσε και έφυγε! (Μα είναι δυνατόν αρσενικό να ζητά λογαριασμό Facebook;) Πιο μικρή έψαχνε και κινητά, αλλά πλέον, το pin ξεκλειδώματος την έκανε να κόψει αυτό το κακό συνήθειο. Αν και ένα θηλυκό παίρνει πάντα αυτό που θέλει, όταν χρησιμοποιεί τα σωστά μέσα.