Τέλος νωρίς-νωρίς για την Ισπανία στη Βραζιλία. Οι Φούριας Ρόχας μετά από μια ιστορική πενταετία (2008-2012) που κατέκτησαν δύο ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και ένα Μουντιάλ, έπεσαν. Και έπεσαν με θόρυβο.

Με δύο ήττες στους δύο πρώτους αγώνες τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Αμαζονίου, γυρίζουν σπίτι και σύμφωνα με τα πρώτα σενάρια είναι ότι παρελθόν θα αποτελέσει ο Βιθέντε ντελ Μπόσκε. Ο ταβερνιάρης δεν τα κατάφερε με τη γνωστή συνταγή των “ταύρων” και στη χώρα του είναι πλέον κόκκινο πανί.

Συνεπώς, οι Ισπανοί αναζητούν νέο προπονητή. Μάλιστα, κάποιες φήμες θέλουν τον τεχνικό του Ολυμπιακού να “θέτει” υποψηφιότητα. Ο Μίτσελ, άλλωστε, έχει δει το όνομά του να παίζει για τη μεγάλη Ρεάλ Μαδρίτης, στην εθνική θα κολλήσει; Όχι, βέβαια, σε θεωρητικό επίπεδο.

Διότι στην πράξη είναι δύσκολο να αφήσει τον Ολυμπιακό στα κρύα του λουτρού. Κατ’ αρχάς, ούτε που θέλει να σκέφτεται τα μπουρίνια του Μαρινάκη, κατά δεύτερον οι Ερυθρόλευκοι σχεδιάζονται στη δική του λευκή κόλλα. Η μόνη περίπτωση να αναλάβει ο 50άρης προπονητής και πρώην μοντέλο τους “ταύρους”, είναι να απασχοληθεί ταυτόχρονα στον Ολυμπιακό και την Εθνική της χώρας του. Δύσκολο..