Η βασίλισσα της ποπ μεγάλωσε και δεν έβαλε μυαλό. Αντί να γίνεται πιο ώριμη, έχει υιοθετήσει την εικόνα της γεροντομπεμπέκας και κοντεύει να καταλήξει σαν την Σερ. Σκληρή κριτική, αλλά πραγματική.

Η Μαντόνα, τ από την εποχή που έκανε την τελευταία της  μεγάλη επιτυχία (Cofessions on the dance floor) δεν έχει βγάλει ούτε ένα CD που να κάνει το μπαμ. Η εικόνα της συντηρείται πλέον μόνο  μέσα από τις συναυλίες της, οι οποίες είναι ένα πραγματικό υπερθέαμα.  Όποιος είχε την τύχη να την θαυμάσει από κοντά, το γνωρίζει καλύτερα. Ό, τι και να γράψουμε εμείς, οι λέξεις είναι φτωχές για να το περιγράψουν.

Ευτυχώς που υπάρχουν κι οι συναυλίες γιατί τα video clip της έχουν μία στασιμότητα. Η κλασική Μαντόνα, με το καυτό σορτσάκι δείχνοντάς μας τα οπίσθιά της, ερμηνεύει το ποπ κομμάτι της, και μετά από λίγα λεπτά οι νέοι της θαυμαστές βλέπουν για πολλοστή φορά το βαθύ κάθισμα, το οποίο έχει καθιερώσει εδώ και πολλά χρόνια.

 

Η Μαντόνα, που έχει κάνει μία ολόκληρη γενιά να αγαπήσει τη μουσική, το σεξ και τον έρωτα, μέσα από τις επιτυχίες της και την μουσική, έχει πάρει τηνκ άτω βόλτα. Ακόμη και οι πιο πιστοί θαυμαστές της, το έχουν πάρει μυρωδιά και όταν βρίσκονται σε συζητήσεις και αναφερθεί το όνομά της συνοδευόμενο με κακή κριτική, τότε σκύβουν το κεφάλι, χωρίς να προσπαθούν να αλλάξουν τη γνώμη των άλλων. Άλλωστε δεν έχουν και τα κατάλληλα επιχειρήματα για να το κάνουν.

 

Τελευταίο ατόπημα της Μαντόνα είναι η ενασχόλησή της με το Instagram. Μπορεί το δημοφιλές μέσο να το χρησιμοποιεί κάθε διάσημο μοντέλο και star του Hollywood, για να ανεβάζει φωτογραφίες του, αυτό όμως είναι φαίνεται τουλάχιστον “λαϊκή απογευματινή” για την βασίλισσα και το μύθο της. Που έχει φωτογραφηθεί από τους μεγαλύτερους φωτογράφους του κόσμου.

Κι όλα αυτά τα λέμε, με αφορμή την τελευταία της φωτογραφία στο Instagram όπου το Material girl έβγαλε μία selfie με τη μάσκα ομορφιάς στη μούρη. Μετά από λίγα λεπτά πόσταρε και το πώς είναι η επιδερμίδα της μετά τη μάσκα.

 

Οκ, αν το point είναι πως η Μαντόνα έχει αλλάξει και έγινε η μάσκα του εαυτού της το έχουμε πιάσει το υποννούμενο.