Το Μουντιάλ συγκεντρώνει πάνω του εκατομμύρια βλέμματα ανδρών παγκοσμίως. Ειδικά στη χώρα μας, οι Ελληνάρες τιμούν δεόντως τους αγώνες, πίνοντας μπύρες και τρώγοντας σουβλάκια, είτε σπίτι τους, είτε στα καφέ που έχουν στηθεί γιγαντοθόνες. Αν μπορούσαν μάλιστα να εξασφαλίσουν οικονομικά εισιτήρια και διαμονή στη Βραζιλία, θα άφηναν σύξυλη την σύντροφό τους ή τη γυναίκα τους για να τρέξουν πίσω από την μπάλα.

Αλήθεια έχετε αναρωτηθεί ποτέ φίλοι μου, τις ώρες που εσείς είστε κολλημένοι πάνω στην τηλεόραση για να μην χάσετε αγώνα, τι κάνει το κορίτσι σας; Μάλλον όχι, γιατί η σκέψη σας είναι στο πώς θα μπει η μπάλα στα δίχτυα κι όχι στο τι κάνει το έτερον σας ήμισυ.

Μιλήσαμε με διάφορες φίλες, ανεξαρτήτου ηλικίας  και συγκεντρώσαμε τις πιθανές απαντήσεις στην ερώτηση: «Όταν ο φίλος σου βλέπει μπάλα, εσύ τι κάνεις;»

  • Η πλειοψηφία των γυναικών απάντησε ότι αυτές τις ώρες, κανονίζει με τις φίλες της βραδινή έξοδο. Σε αυτήν την περίπτωση βέβαια δεν θα πρέπει να ανησυχείτε καθόλου, καθώς όπου και να πάνε, άντρες δε θα βρουν για να ανταλλάξουν πονηρές ματιές ή να πιουν κανένα σφηνάκι.
  • Αρκετές γυναίκες, παρά την κρίση, έχουν νεύρα που δεν σας βλέπουν συχνά, αυτές τις μέρες και ξεσπούν στα ψώνια. Τώρα θα μας πείτε ποιος έχει χρήματα για σπατάλες. Να ξέρετε ότι οι γυναίκες πάντα βρίσκουν τον τρόπο να κάνουν τις αγορές τους. Δεν χρειάζεται να πάρουν κάτι πολύ ακριβό.
  • Υπάρχει μία κατηγορία γυναικών, που δεν ξέρουμε αν σας έχει τύχει, που ακολουθεί τον σύντροφό της, ακόμη και σε αυτό. Τι κι αν δεν της αρέσει το ποδόσφαιρο, εκείνη θα καθίσει μαζί σου στον καναπέ, θα πιει μπύρα και θα σου συμπαρασταθεί αν χάσει η ομάδα σου. Μάλιστα για να σε ανεβάσει, θα σου έχει έτοιμη μία πολύ ευχάριστη έκπληξη μετά τον αγώνα…στο κρεβάτι.
  • Κάποιες γυναίκες, είναι αυτό που λέμε σπιτόγατες. Δεν θα σας ενοχλήσουν ούτε θα σας πρήξουν με μηνύματα. Την ώρα που εσείς είστε κολλημένοι με την μπάλα, εκείνες βρίσκονται στο τρίτο όνειρό τους.
  • Τέλος υπάρχει μία πολύ μικρή κατηγορία γυναικών, που προφανώς η σχέση σας δεν είναι και στα καλύτερά της, και την ώρα του ποδοσφαίρου, κάποιος άλλος της «βάζει» γκολ στην κρεβατοκάμαρά της.