Όταν σου λένε “προτιμάμε να έχουμε κενό στο πρόγραμμα, παρά μια εκπομπή που δεν μας αντιπροσωπεύει” καταλαβαίνεις πως κάτι (καλό) συμβαίνει εδώ πέρα. Ή αν προτιμάτε κάτι που δεν προσβάλει την αισθητική. Μπορεί και τα δύο.

Ο intersonik.net ξεχωρίζει εύκολα από την πλειοψηφία και μάλιστα σε μια εποχή που ο καθένας μπορεί να “εκπέμψει”. Μια ματιά στα ονόματα που συμμετέχουν εκεί, θα σας δείξει από τη μία, ανθρώπους που έκαναν και έμαθαν ραδιόφωνο σε ιστορικά ονόματα της μπάντας των F.M. (Ηχώ, ο καλός Rock F.M., Ρόδον) κι από την άλλη μια φουρνιά ανθρώπων που απλά λατρεύουν αυτό που κάνουν. Όταν πραγματικά διασκεδάζεις αυτό που κάνεις πίσω από ένα μικρόφωνο, άλλωστε, δεν είναι δύσκολο να περάσει και στον ακροατή η όποια αλεγρία.

Ο σταθμός (αυτό)χαρακτηρίζεται ως “εκλεκτικός “, αλλά μη πάει ο νους σας στη γνωστή, όσο και στείρα, επίδειξη γνώσεων. Εννοείται πως δεν υπάρχουν λίστες (εκτός απ’ αυτές που ανεβάζουν οι παραγωγοί στις σελίδες τους στο facebook), εννοείται πως ο καθένας παίζει ο,τι θέλει (όχι άναρχα όμως, αλλά με θαυμαστή γνώση για το κάθε είδος μουσικής) και εννοείται πως μπορείς ν’ ακούσεις τα πάντα-κι όταν λέμε τα πάντα σημαίνει τα πάντα κι από κάθε γωνιά της γης.

Φέτος ο σταθμός χωρίς στούντιο (τα πάντα γίνονται από την έδρα του εκάστοτε παραγωγού) συμπληρώνει πέντε χρόνια παρουσίας και αποφάσισε να γίνει, έστω για ένα βράδυ, λίγο πιο εξωστρεφής με ένα πάρτυ το Σάββατο το βράδυ στο Some Bizzarre (Σοφοκλέους 7-9, απέναντι από το παλιό Χρηματιστήριο) στο οποίο τις μουσικές θα αναλάβουν οι παραγωγοί του, οπότε προετοιμαστείτε για ένα πραγματικά εκρηκτικό μείγμα ακουσμάτων. Το κερασάκι στην τούρτα: οι 50 πρώτοι παίρνουν δωράκι μία live ηχογράφηση των καλών δικών μας A Victim Of Society. Σε κασέτα!