Ποπ κορν, αναψυκτικό και φύγαμε. Ποιες ταινίες αξίζει να δεις αυτήν την εβδομάδα (19-26/06).

Sabotage

Σκηνοθεσία: David Ayer

Πρωταγωνιστούν: Arnold Schwarzenegger, Sam Worthington, Terrence Howard 

Πλοκή: Η καλύτερη ομάδα δίωξης ναρκωτικών στον πλανήτη δεν θα μπορούσε παρά να έχει αρχηγό τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ. Δε σημαίνει όμως ότι είναι αλώβητη. Μετά από μια έφοδο σε κρησφύγετο πανίσχυρου μεξικανικού καρτέλ, η οποία καταλήγει σε κατάσχεση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών και μετρητών, αλλά και σε υπεξαίρεση δέκα εκατομμυρίων δολαρίων,, τα μέλη της ομάδας βρίσκονται στο στόχαστρο και ένας ένας χάνει τη ζωή του. Στα πρότυπα των Δέκα Μικρών Νέγρων της Αγκάθα Κρίστι, όλοι είναι ένοχοι.

 

Μαζί…με το ζόρι/Blended

Σκηνοθεσία: Frank Coraci

Πρωταγωνιστούν: Adam Sandler, Drew Barrymore, Wendi McLendon-Covey 

Πλοκή: Η ιστορία ξεκινάει όταν ύστερα από ένα καταστροφικό ραντεβού στα τυφλά, οι single γονείς Λόρεν και Τζιμ συμφωνούν σε ένα μόνο πράγμα: δεν θέλουν να ξαναϊδωθούν πότε.Όταν όμως οργανώσουν και οι δύο εντελώς τυχαία τις ίδιες οικογενειακές διακοπές με τα παιδιά τους, θα οδηγηθούν στο να μοιραστούν μία σουίτα σε ένα πολυτελές θέρετρο για μία εβδομάδα. Η ταινία “ΜΑΖΙ…ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ” σηματοδοτεί την τρίτη ρομαντική κομεντί όπου συμπρωταγωνιστούν οι Άνταμ Σάντλερ και Ντρου Μπάριμορ. Σκηνοθετεί ο Φράνκ Κοράτσι, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει ξανά τον Άνταμ Σάντλερ στις ταινίες “Ο ΝΕΡΟ-ΚΟΥΒΑΛΗΤΗΣ” και “CLICK: Η ΖΩΗ ΣΕ FAST FORWARD”. Η ταινία είναι μια διασκεδαστική ρομαντική κομεντί που μας ταξιδεύει στην απρόβλεπτη και αστεία πλευρά της αγάπης. Τα γυρίσματα του μεγαλύτερου μέρους της ταινίας έχουν γίνει στη Νότια Αφρική.

 

Ο καθρέφτης της κολάσεως/Oculus

Σκηνοθεσία:  Mike Flanagan

Πρωταγωνιστούν:  Karen Gillan, Brenton Thwaites, Katee Sackhoff

Πλοκή: Μια γυναίκα προσπαθεί να απαλλάξει τον αδελφό της, ο οποίος είχε καταδικαστεί για φόνο, προσπαθώντας να αποδείξει ότι το έγκλημα διαπράχθηκε από ένα υπερφυσικό φαινόμενο.

 

Τα δύο πρόσωπα του Ιανουαρίου/The two faces of January

Σκηνοθεσία:  Hossein Amini

Πρωταγωνιστούν: Kirsten Dunst, Viggo Mortensen, Oscar Isaac

Πλοκή: 1962. Ο Τσέστερ και η σύζυγος του, Κολέτ, φτάνουν στην Αθήνα. Κατά την επίσκεψη τους στην Ακρόπολη, γνωρίζουν τον Ράινταλ, έναν νεαρό Αμερικάνο που εργάζεται εκεί ως ξεναγός. Μαγεμένος από την ομορφιά της Κολέτ και τη φινέτσα του Τσέστερ, δέχεται την πρόσκληση τους για δείπνο. Δεν είναι όμως όλα όπως φαίνονται. Όταν τους επισκέπτεται ο Τσέστερ, ζητάει από το Ράινταλ να τον βοηθήσει να μεταφέρει έναν φαινομενικά μεθυσμένο κι αναίσθητο άντρα. Συμφωνεί, αλλά καθώς τα γεγονότα εναλλάσσονται, βρίσκει τον εαυτό του θριλερικά μπλεγμένο. Μια ταινία γεμάτη από όμορφες, καρποσταλικές εικόνες Ελλάδας και σασπένς.