Οι αστροπροβλέψεις της Κυριακής 3/11 από την Άνιελ.

ΚΡΙΟΣ

Τα πράγματα είναι τόσο καλά στην σχέση σας σήμερα που αν ο αγαπημένος σας έπεφτε στο ένα γόνατο θα λέγατε ναι χωρίς καμία σκέψη για να ολοκληρώσετε την ευτυχία σας. Εάν δεν αισθάνεστε πως μπορείτε να αναλάβετε τις υποχρεώσεις σας στον εργασιακό σας χώρο ζητήστε τη βοήθεια των συνεργατών σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Πρέπει να τηρήσετε αυστηρά τους κανόνες σωστής συμπεριφοράς στο νέο εργασιακό σας περιβάλλον και μάλλον δεν πρέπει να είστε τόσο αυθόρμητοι μαζευτείτε για λίγο. Αρχίζουν σιγά-σιγά να ξεκαθαρίζουν κάποια πράγματα στο μυαλό σας, οι λύσεις είναι κοντά αρκεί να τις αποδεχθείτε. 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε αυτή την περίοδο πολλές συναντήσεις και επαφές με φίλους ή γνωστούς ώστε να καταφέρετε να προωθήσετε κάποια πράγματα στην δουλειά σας. Μην προσπαθείτε να μιμηθείτε τους άλλους, εκφραστείτε με τον δικό σας τρόπο και να είστε σίγουροι ότι και οι άλλοι γύρω σας θα το καταλάβουν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα υπάρξουν εντάσεις και έντονος εκνευρισμός με τους συναδέλφους ή συνεργάτες σας στον επαγγελματικό σας τομέα εξαιτίας κάποιων καθυστερήσεων που έχουν δημιουργηθεί όχι από εσάς για να ομαλοποιηθούν τα πράγματα κρατήστε καλύτερα χαμηλούς τόνους. 

 

ΛΕΩΝ

Έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοικτά για να αξιοποιήσετε όλες τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν μπροστά σας αυτές τις μέρες ,οι οποίες είναι πολύ σημαντικές. Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας, τα λογικά συμπεράσματα δεν σας έβγαλαν πουθενά έως τώρα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα μπορέσετε να ταχτοποιήσετε επιτέλους σήμερα οικονομικές εκκρεμότητες, δεν θα μπορέσετε να δώσετε όμως λύση σε άλλα θέματα που σας απασχολούν και αφορούν και αυτά τον επαγγελματικό σας τομέα. Εμφανίζεστε διστακτικοί απέναντι στους άλλους, με αποτέλεσμα να κλείνεστε περισσότερο στον εαυτό σας.

 

ΖΥΓΟΣ

Θα χρειαστεί ακόμη αρκετός χρόνος για να δείτε αύξηση στα έσοδά σας και να παραμείνουν έτσι το καλό θα έρχεται σιγά-σιγά και εσείς θα πρέπει να κάνετε υπομονή. Κάντε μια προσπάθεια για να θέσετε σε εφαρμογή τις καινοτόμες ιδέες που έχετε. Ίσως σας απασχολήσουν οικογενειακά προβλήματα σήμερα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή τώρα που η σχέση σας μπαίνει σε μια νέα φάση μην είστε και τόσο πολύ εκδηλωτικοί γιατί θα φοβίσετε το άτομο που βρίσκετε δίπλα σας. Αν επίσης νοιώθετε ότι αυτός που έχετε δίπλα σας το αξίζει δώστε του όλη σας την αγάπη. Η διάθεσή σας, σας παροτρύνει να δείτε τα πράγματα πιο ανάλαφρα από ότι πρέπει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δημιουργούνται ευκαιρίες στον επαγγελματικό σας τομέα για να ολοκληρώσετε πράγματα και θέματα που τα είχατε αφήσει στην άκρη , αλλά πρέπει να μην παρασυρθείτε σε υπερβολές και λάθη. Υπάρχουσες σχέσεις σήμερα στην ζωή σας που ενδέχεται να οδηγηθούν σε ολοκλήρωση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η φαντασία σας οργιάζει και αντιμετωπίζετε τη ζωή σας με λάθος προσέγγιση. Πολλές επαφές, ραντεβού και άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις ενδέχεται να σας κουράσουν σήμερα βάλτε μία σειρά για να τα προλάβετε όλα. Μην αφήσετε το παρελθόν να σας κρατήσει πίσω.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον ερωτισμό σας στα ύψη θα μπορέσετε να περάσετε πολύ καλά με το σύντροφό σας. Καλό θα ήταν να αποφύγετε συναλλαγές οικονομικής φύσης ή επενδύσεις. Εξελίξεις γύρω από τα θέματα οικονομικής φύσης θα υπάρξουν σήμερα. Είναι προτιμότερο να λέτε λίγα και να κάνετε πολλά. 

 

ΙΧΘΥΕΣ

Κάποιοι από εσάς θα δυσκολευτούν αρκετά σήμερα με θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά  τους. Βάλτε τη λογική πάνω από τα συναισθήματα σε θέματα που χρειάζεται να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Δείτε τα πράγματα με απλότητα, προχωρώντας με καθαρό μυαλό. Δώστε λύση σε υποθέσεις που σας έχουν κουράσει πολύ τελευταία. 

Για περισσότερα θέματα που αφορούν ζώδια μπείτε στο www.aniel.gr