Πρόταση για τον Βαγγέλη Μάντζαρη του Ολυμπιακού κατέθεσε ο Παναθηναϊκός και η αλήθεια είναι ότι μετά τον «πόλεμο» των τελικών της Α1 με τις κατηγορίες και τις ύβρεις μεταξύ Γιαννακόπουλου και Αγγελόπουλων να εκτοξεύονται, μόνο απορίες δημιουργήθηκαν από την κίνηση του ιδιοκτήτη των Πρασίνων.

Στον Παναθηναϊκό δεν θέλουν να κάνουν πλούσιο τον μεγάλο αντίπαλο. Ούτε φαίνεται να είναι τυχαία η αύξηση αποδοχών κατά 100.000 ευρώ που προσφέρουν στον νεαρό γκαρντ. Ο πραγματικός στόχος του Τριφυλλιού, είναι να αποτελέσει το… τρίτο πρόσωπο ανάμεσα στους ερυθρόλευκους και τον παίκτη.

Αυτό που θέλει, δηλαδή, η πλευρά Γιαννακόπουλου είναι να σφηνώσει στο μυαλό του παίκτη ή στην… πίσω πλευρά του κεφαλιού του στην καλύτερη περίπτωση, πως όταν έρθει η ώρα να μιλήσει με τον Ολυμπιακό για την ανανέωση του συμβολαίου του, ο Παναθηναϊκός θα είναι εκεί για εκείνον και η πόρτα ανοιχτή.

Πρόκειται, άλλωστε, για έναν ανεκπλήρωτο έρωτα από… παλιά, που δεν αποκλείεται να ανέβει στο ΟΑΚΑ ως… ελεύθερος του χρόνου τέτοιο καιρό.