Είναι από τις πιο «καυτές» γυναίκες της διεθνούς show biz και το απέδειξε περίτρανα ακόμη μία φορά. Η Τζένιφερ Λόπεζ, έκανε μία από τις πιο εντυπωσιακές της εμφανίσεις, στην τελετή έναρξης του Μουντιάλ που θα μείνει στην ιστορία.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια, αν και 44 ετών, διαθέτει ένα κορμί που ούτε 20αρες έχουν. Το ρούχο που επέλεξε να βάλει, μας έβγαλε τα μάτια! Το πράσινο κορμάκι, αγκάλιαζε κάθε γραμμή ή καλύτερα κάθε καμπύλη του κορμιού της, αναδεικνύοντας το τέλειο στήθος της, το οποίο φάνηκε, εάν παρατηρήσετε πολύ καλά τις φωτογραφίες που ως τώρα έχουν δημοσιευτεί στις ξένες ιστοσελίδες.

Η διάσημη Λατίνα, ανέβηκε στην σκηνή του Sao Paolo Arena, υπό την συνοδεία του ράπερ Pitbull και της βραζιλιάνας τραγουδίστριας Claudia Leitte. Η ερμηνεία της στο επίσημο τραγούδι της διοργάνωσης «We are One» καθήλωσε τους πάντες.

 

https://www.youtube.com/watch?v=AsDqSxwzfUo

 

Οι πλούσιες καμπύλες της λικνίζονταν στους ρυθμούς του και τα βλέμματα όλου του κόσμου στράφηκαν πάνω στη Λόπεζ που μέσα από το στενό κορμάκι της, ένιωθε πιο sexy από ποτέ, παρά τον πρόσφατο χωρισμό της. Βλέπετε, το κορίτσι τα έδωσε όλα και απογείωσε τους παρευρισκόμενους, που δεν σταμάτησαν να χειροκροτούν ούτε λεπτό.

Επειδή τα λόγια είναι περιττά σε τέτοιου είδους στιγμές κι η εικόνα μιλάει από μόνη της, απολαύστε καρέ καρέ τη διάσημη τραγουδίστρια την ώρα του λικνίσματος.