Με πίστη στην παράδοση, το Ούζο ΜΙΝΙ Μυτιλήνης καλωσορίζει το φετινό καλοκαίρι με τέσσερις συλλεκτικές φιάλες για τις συσκευασίες των 200ml και δύο για αυτές των 700ml.

Οι παραδοσιακές ομορφιές της Μυτιλήνης, γενέτειρας του Ούζου ΜΙΝΙ, η συνταγή και τα συστατικά του, ο παραδοσιακός τρόπος με τον οποίο απολαμβάνεται το ούζο στη Μυτιλήνη, η προστατευόμενη ονομασία προέλευσης και το χαρακτηριστικό της Ελλάδας ως αδιαμφισβήτητο σημείο αναφοράς, αποτελούν εικόνες που ξυπνούν τις πιο όμορφες καλοκαιρινές μας αναμνήσεις. Αυτές οι εικόνες, αποτυπώνονται στις νέες συλλεκτικές φιάλες του Ούζου ΜΙΝΙ Μυτιλήνης, φιάλες που εξιστορούν τη διαδρομή του και μας καλούν να τις αναβιώσουμε μέσα από τη μαλακή και ευχάριστη γεύση του.

Οι νέες, καλοκαιρινές, συλλεκτικές φιάλες, έρχονται και φέτος με ανανεωμένη διάθεση, να στολίσουν το τραπέζι μας και να μας μεταφέρουν νοητά στον τόπο που γέννησε το αγαπημένο μας ούζο, διατηρώντας αναλλοίωτη την ταυτότητά του!

«Στα στενά σοκάκια της Μυτιλήνης όπου ο αέρας μοσχοβολούσε από αρωματικά βότανα, γεννήθηκε το Ούζο ΜΙΝΙ Μυτιλήνης.

17 μυστικές συνταγές συνδυάστηκαν σε μία, που κρύβει μέσα της την απέραντη γνώση και εμπειρία των δημιουργών της.

Με ρίζες βαθιά στη γη της Μυτιλήνης, τον τόπο που ξεκίνησε το ταξίδι του στην απόλαυση, το Ούζο ΜΙΝΙ Μυτιλήνης ταξιδεύει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, σε κάθε τόπο όπου υπάρχει Έλληνας, σε στεριά και θάλασσα… παντού!»