Οι αστροπροβλέψεις του Σαββάτου 2/11 από την Άνιελ.

ΚΡΙΟΣ

Προσοχή αυτές τις μέρες τα κιλά σας γιατί έχουν αρχίσει να προστίθενται με πολύ γρήγορους ρυθμούς και εσείς δυστυχώς δεν κάνετε τίποτα για αυτό. Μην ντρέπεστε να ζητήσετε βοήθεια από τους ειδικούς για να βρείτε τις απαιτούμενες λύσεις. Αυτόν τον μήνα προσπαθήστε να μετριάσετε τα έξοδα σας όσο περισσότερο μπορείτε 
 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι  αποφάσεις που πρέπει να πάρετε για τα επαγγελματικά σας  θα πρέπει να βασίζονται στον ρεαλισμό για να σας εκτιμήσουν οι συνάδελφοί σας και μαζί να προχωρήσετε στην υλοποίηση των σχεδίων σας. Σήμερα ίσως τολμήσετε μια αλλαγή ακόμη στην εμφάνιση σας αν είναι να βελτιωθεί η διάθεσή σας κάντε το.
 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έντονες συναισθηματικές εκρήξεις κρύβει η σημερινή μέρα, κυρίως για εσάς που έχετε γενέθλια γύρω στις 18 του μήνα . Επιδιώξτε τη συνεργασία με άτομα που εμπιστεύεστε και θα βγείτε κερδισμένοι. Πολλές επαφές, meeting, ραντεβού και άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις ενδέχεται θα σας κουράσουν. 
 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η υπεραισιοδοξία που   έχετε όλο αυτό το διάστημα ίσως δεν είναι και για καλό  και μάλλον θα σας βγει ξινή, καλό λοιπόν θα ήταν να αποφύγετε υπερβολές. Η καλή σας διάθεση συνεχίζεται και σήμερα, και θα έχετε την δυνατότητα να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν.
 

ΛΕΩΝ

είξτε εμπιστοσύνη στον σύντροφο σας και μην το ταλαιπωρείτε με την ζήλια σας, δεν φτάνει που ακούει κάθε μέρα για το πόσο δύσκολα είναι στην δουλεία σας, τον ζαλίζετε και με ανοησίες και ζήλιες, ασχοληθείτε καλύτερα με την εργασία σας την οποία έχετε παραμελήσει λίγο.
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην φανείτε αδιάφοροι απέναντι σε μια ενόχληση υγείας που σας ταλαιπωρεί εδώ και καιρό κάντε άμεσα ένα τσεκ απ. Μια ευχάριστη έκπληξη από τον σύντροφό σας θα σας συγκινήσει. Ο εγωισμός σας σπάει κόκαλα σήμερα ,μην ανοίγετε συζητήσεις με συναδέλφους ή συνεργάτες δεν θα έχει καλή έκβαση.
 

ΖΥΓΟΣ

Ανοίγονται μπροστά σας από σήμερα  νέοι ορίζοντες όσον αφορά τον επαγγελματικό τομέα αλλά και την καριέρα σας. Προσπαθήστε για το δικό σας καλό να μη δένεστε συναισθηματικά με αντικείμενα. Μη λειτουργείτε αποκλειστικά με γνώμονα το προσωπικό σας συμφέρον. 
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μη δίνετε βάση σε φήμες και κουτσομπολιά τρίτων και ειδικά όταν αυτά αφορούν την εργασία και το κύρος σας είναι κακόβουλα και το ξέρετε. Δώστε προτεραιότητα στις δικές σας ανάγκες και όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.
 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσοχή στη διατροφή σας, ίσως προκύψει ένα πρόβλημα υγείας και κάντε κάτι αν έχετε επιπλέον κιλά γιατί δυστυχώς εύκολα παίρνονται και δύσκολα χάνονται. Η ανασφάλεια σας μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην σχέση σας ή ακόμα και να σας οδηγήσει στον χωρισμό.
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μη διστάζετε να πάρετε πρωτοβουλίες εφόσον έχετε το ελεύθερο από τους ανωτέρους σας. Αν εργαστείτε με συνέπεια και ζήλο θα μπορέσετε να κερδίσετε τη μάχη του ανταγωνισμού. Ίσως τώρα κάποιοι να σαμποτάρουν τα σχέδιά σας, θέλοντας να ανατρέψουν την ανοδική πορεία σας. Μην κάνετε καινούργια ανοίγματα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το θάρρος σας και η αποφασιστικότητα σας τονίζονται στον επαγγελματικό σας τομέα σήμερα και θα σας φανούν χρήσιμα. Επίσης δεν είναι διόλου απίθανο να πάρετε αποφάσεις που κατά πάσα πιθανότητα θα αλλάξουν ριζικά τη ζωή σας. 
 

ΙΧΘΥΕΣ

Δείτε τα πράγματα προσεχτικά και προχωρήστε στον εργασιακό σας τομέα αν νοιώθετε σιγουριά. Τα αισθηματικά σας ευνοούνται αλλά μπορεί κάποιοι άνθρωποι να σας φορτίσουν συναισθηματικά. Οι επαγγελματικές σας δραστηριότητες δεν σας αφήνουν παρά ελάχιστο ελεύθερο χρόνο.

Για περισσότερα θέματα που αφορούν ζώδια μπείτε στο www.aniel.gr