ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, μην κινηθείς παρορμητικά, γιατί κινδυνεύεις να κάνεις λάθη, που θα φέρουν προβλήματα στο μέλλον. Η ενέργεια που θα έχεις σήμερα θα είναι στο μέγιστο βαθμό της. Στις συζητήσεις που θα κάνεις με δικούς σου ανθρώπους, φρόντισε να δείξεις μεγάλη διαλλακτικότητα, για να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις μαζί τους. Δεν είναι ώρα τώρα να αναλώνεσαι σε τέτοιες καταστάσεις. Είναι περίοδος που μπορείς να υλοποιείς τα σχέδιά σου και μόνο με αυτό θα πρέπει να ασχολείσαι.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, δεν πρέπει να επιτρέψεις στον εαυτό σου να ταραχτεί από τη συμπεριφορά των άλλων και, φυσικά, δεν πρέπει να ασχοληθείς με κουβέντες, που δεν οδηγούν πουθενά, παρά μόνο σε εντάσεις. Δεν σε συμφέρει να βγεις από το πρόγραμμά σου. Άλλωστε, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, έχεις τόσα πολλά δικά σου θέματα, που πραγματικά δεν προλαβαίνεις να ασχοληθείς και με άλλα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσύ που είσαι Δίδυμος, σήμερα άφησε τη μέρα σου να κυλήσει αρμονικά και μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση. Προχώρα ολοταχώς στην υλοποίηση των σχεδίων σου, με ξεκάθαρους τρόπους και διάφανα μέσα. Και να θυμάσαι πως αυτή την περίοδο, πρέπει πάση θυσία να αποφύγεις το παρασκήνιο, γιατί θα σου δημιουργήσει πρόβλημα στο μέλλον. Κάποια δικά σου άτομα θα χρειαστούν τη βοήθειά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, αν δεν συμφωνείς με κάποια άτομα, δεν χρειάζεται να έρχεσαι σε σύγκρουση μαζί τους. Επίλεξε να μείνεις μακριά τους, γιατί το μόνο που κάνουν είναι να σου χαλάνε την ψυχολογία. Φρόντισε να δεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη θετικότητα και η επιτυχία δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή της. Μια βραδινή έξοδος με φιλικά πρόσωπα, θα σου έκανε καλό ψυχικά.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, μπορείς να επέμβεις και να τακτοποιήσεις πολλά πράγματα που σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Κάποιες φιλικές συμβουλές μπορεί να σε βγάλουν από το αδιέξοδο που έχεις, σε κάποιες υποθέσεις σου. Ταυτόχρονα, έχεις την εύνοια των πλανητών, για να προβείς σε κάποιες καινοτομίες σχετικά με θέματα που σε κουράζουν, γι’ αυτό να είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου, ότι θα τα καταφέρεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, οργάνωσε την μέρα σου με πολύ προγραμματισμό και μεθοδικότητα, ώστε να έρθουν οι εξελίξεις αρμονικά και να είναι προς όφελός σου. Θα δεις ότι οι στόχοι που έχεις βάλει αρχίζουν να πραγματοποιούνται και θα νιώσεις καλύτερα. Κάποια οικογενειακά θέματα που σε απασχολούσαν το τελευταίο διάστημα ξεμπλέκουν κι ευτυχώς αυτό συμβαίνει με τον πιο ανώδυνο δυνατό τρόπο.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, κάποιες εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν, θα σε κάνουν σήμερα να νιώσεις απογοητευμένος. Προσπάθησε να μην μεταφέρεις στην προσωπική σου ζωή το άγχος και την ένταση, γιατί θα έχεις και σε αυτόν τον τομέα αρνητικές εξελίξεις. Απαλλάξου από κακές συνήθειες και πάρε σημαντικές αποφάσεις, τόσο για τα προσωπικά όσο και για τα επαγγελματικά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει να αρπάξεις κυριολεκτικά, αν θες να πετύχεις τους στόχους σου. Η δυναμικότητα και η ενεργητικότητά σου σε βοηθάνε να τελειώνεις αποφασιστικά, με πολλά θέματα που είχαν τελματώσει στο παρελθόν. Κινήσου με τον μοναδικό τρόπο που εσύ γνωρίζεις και είναι βέβαιο ότι θα πετύχεις όλα αυτά που έχεις βάλει στο μυαλό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, σήμερα θα έχεις έντονο εκνευρισμό και οι εντάσεις προβλέπεται να είναι αρκετές. Θα πρέπει να δείξεις διαλλακτικότητα και διάθεση κατανόησης σε συζητήσεις που θα κάνεις με άλλους, γιατί κινδυνεύεις να έχεις έντονες αντιπαραθέσεις μαζί τους. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων, μην πάρεις απερίσκεπτες αποφάσεις, που αφορούν στο μέλλον σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, μια πολύ καλή ημέρα θα είναι αυτή η Πέμπτη για το ζώδιό σου. Η επικοινωνία που θα έχεις σήμερα με τον περίγυρό σου είναι πολύ καλή. Φρόντισε απόψε να δεις φιλικά άτομα, που έχεις να συναντήσεις καιρό, για να αναθερμάνεις τις σχέσεις, από τις οποίες έχεις απομακρυνθεί λιγάκι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, ιδανικές είναι οι συνθήκες για νέα ξεκινήματα την σημερινή Πέμπτη για εσένα. Τις χειροπέδες που σου έχουν βάλει, είναι καιρός να τις ανοίξεις και να αρχίσεις να τρέφεις ελπίδες για τα καινούργια γεγονότα, που θα σου συμβούν στο άμεσο μέλλον. Όμως, θα πρέπει να στηριχτείς αποκλειστικά και μόνο στις δικές σου δυνάμεις και όχι σε τρίτους, που πιθανόν να σε φέρουν με την ανοργανωσιά τους και της αφερεγγυότητα τους, σε δυσμενή κατάσταση. Αυξημένη προσοχή λοιπόν και όλα θα πάνε κατ’ ευχήν.

ΙΧΘΕΙΣ

Φίλε Ιχθύ, σήμερα θα έχεις πολλές δραστηριότητες και δεν θα υπάρχει καθόλου ελεύθερος χρόνος για να κάνεις αυτά που θέλεις. Οφείλεις όμως να ξεκουραστείς, ώστε να καταφέρεις να τακτοποιήσεις όλες σου τις υποθέσεις. Αντάλλαξε ιδέες και απόψεις με τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι, γιατί η επικοινωνία σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και μπορεί να σου προσφέρει σπουδαίες λύσεις.