Αν χαίρεσαι που τον έχει όσο τον έχεις και υπερηφανεύεσαι γι αυτό, φρόντισε μη σου συμβεί έγκλημα και κακό.  Γιατί πλέον στον μετράνε και στη φυλακή σε πάνε. Τον λένε Τόμας και είναι προικισμένος. Κάτι που σε άλλες φάσεις στη ζωή του, του έδινε αυτοπεποίθηση. Όχι όμως όταν κατηγορήθηκε για κλοπή κινητού και ζήτησε να δικαστεί σαν ανήλικος ετών 13. Γιατί οι ειδικοί που τον εξέτασαν, εφ’ όσον δεν υπήρχαν τα απαραίτητα αποδεικτικά χαρτιά  της ηλικίας του, αφού τον ξεβράκωσαν, αποφάσισαν υπολογίζοντας τις ανατομικές του υπογάστριες διαστάσεις, ότι είναι 16 με 17, κάτι που τον καθιστά «νομικά» ενήλικο.

Που συμβαίνουν όλα αυτά τα μαγικά; Στην πάντα προοδευτική Ρωσία. Με το πρόβλημα όσον αφορά τα ντοκουμέντα που αποδεικνύουν (ή ψεύδονται) για την ηλικία του, να βρίσκεται στο ότι έχουν εκδοθεί στην Ουκρανία, από την οποία ξεκίνησε ο Τομ για να πάει στη Μόσχα να ζήσει με τη θεία του. Όπως τουλάχιστον αναφέρουν οι Moscow Times.

Με το πέος του Τόμας να γίνεται διεθνές θέμα και αντικείμενο ανάλυσης από διάφορα media που σχολιάζουν ότι δεν είναι καθ’ όλου απίθανό η περίπτωση του να χρησιμοποιήθηκε από τη Ρωσία στα πλαίσια της κρίσης της με την Ουκρανία. Και μετά σου λέει πως το μ@@@νί σέρνει καράβι. Σόρι κι όλας, αλλά του Τόμας όπως εξελίσσεται η υπόθεση, τραβάει στόλο.