Αν δεν γνωρίζεις τον Remi Gaillard, σταμάτησε τώρα να διαβάζεις το άρθρο. Μπες στο google, αναζήτησέ τον και αφού δεις μερικά από τα κατορθώματά του, μπορείς να συνεχίσεις.

Ο διάσημος γάλλος, ο οποίος έχει τρελάνει εδώ και κάμποσα χρόνια τον κόσμο ολόκληρο με την άριστη τεχνική του κατάρτιση και –κυρίως- με την τρέλα που κουβαλάει, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο YouTube ένα επίκαιρο βιντεάκι που σχετίζεται με το επερχόμενο Μουντιάλ.

Στο διάρκειας 8 λεπτών βίντεο, το οποίο έχει γίνει ήδη viral με περισσότερα από 5,5 εκατομμύρια views, ο Gaillard πειραματίζεται με τη μπάλα και με διάφορα κινητά και ακίνητα πράγματα, βγάζοντας αποτελέσματα που ξεπερνούν τη φαντασία. Σε σημείο, μάλιστα, που ενδεχομένως και να σε κάνουν να αναρωτηθείς αν πρόκειται όντως για γνήσιο υλικό ή για απόρροια μοντάζ! Χώνεψέ το, είναι αληθινό…

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης, όμως, είναι άλλο: Τα διάφορα κόλπα του, γίνονται κάθε φορά και με φανέλα διαφορετικής εθνικής ομάδας. Αυτό με τη φανέλα της εθνικής μας, λαμβάνει χώρα στο 6:17 του βίντεο που ακολουθεί. Μακάρι μέρος από τη μαεστρία του να γίνει οδηγός και για τις προσπάθειες των παικτών μας. (Βύντρα κλείσε τα αυτιά σου, δεν σε πιάνει η ευχή…)