Επιδημία έπεσε στη show biz στο Hollywood κι η μία σταρ μετά την άλλη παραδέχεται δημόσια ότι έλκεται από το ίδιο φύλο. Τι κι αν κάποιες φόρεσαν τη βέρα στο δεξί κι έχουν κούκλο άντρα, αυτό δεν τις εμποδίζει να «πειραματιστούν» και με γυναίκες. Η Αντζελίνα Τζολί για παράδειγμα τα έχει κάνει όλα στη ζωή της όπως έχει αποκαλύψει η ίδια.

 

 

«Έχω ερωτευτεί γυναίκες κι έχω κάνει σεξ μαζί τους. Εάν σου αρέσουν οι γυναίκες και θες να τις ικανοποιήσεις, τότε αν είσαι γυναίκα ξέρες πώς να το κάνεις»

Τώρα δεν ξέρουμε, αν μετά τον Μπραντ Πιτ, πάτησε το STOP, και δεν τις αρέσουν οι γυναίκες… Το σίγουρο είναι ότι ο έρωτας δεν κοιτά… φύλο, στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Η διάσημη τραγουδίστρια Φέργκι, επίσης παντρεμένη με παιδί δήλωσε ανοιχτή… στον σεξουαλικό τομέα.

 

 

«Θα με χαρακτήριζα bisexual, ελεύθερο πνεύμα».

Η Ντρου Μπάριμορ, κι αυτή μανούλα, από μικρή γνώριζε τις ερωτικές της ανησυχίες.

 

 

«Φυσικά και με διεγείρουν σεξουαλικά οι γυναίκες. Πάντα θεωρούσα τον εαυτό μου ως Bisexual»

Η Μέγκαν Φοξ, που κάθε άντρας θα ήθελε να είχε στο κρεβάτι του (εκείνη πάλι δε θα το επιθυμούσε), ξέρει πολύ καλά τι είναι και δεν ντρέπεται να το δηλώσει.

 

 

«Πιστεύω ότι γεννιόμαστε Bisexual κι οι επιλογές μας διαμορφώνονται με βάση τις πιέσεις της κοινωνίας. Δεν έχω καμία απορία για το αν είμαι bisexual».

Υπάρχουν βέβαια και κάποιες που δεν χρειάζεται να το παραδεχτούν καθώς δε διστάζουν να φιληθούν στο στόμα μπροστά στους παπαράτσι. Τελευταία η κόρη της Κιμ Μπάσιντζερ, έριξε ένα γλωσσόφιλο στη νεαρή φιλενάδα της (ράπερ στο επάγγελμα) κι οι φωτογραφίες της έκαναν το γύρο των σκανδαλοθηρικών περιοδικών.

 

Η Κάρα Ντελεβίν, το διάσημο μοντέλο από τη Βρετανία, αν και είναι μικρή σε ηλικία, το δίνει και καταλαβαίνει. Πρόσφατα είχαν έρθει στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες με την Σιένα Μίλερ να φιλιούνται παθιασμένα.

 

 

Έπεται συνέχεια. Εξάλλου στο Hollywood όλα επιτρέπονται. Κι αν είσαι και σταρ όλα συγχωρούνται.