*Τον πύθωνα σου απίθωνα.

Ονομάζονται Μισέλ, Ουόλτερ, Εζ και και Ντάνιελ. Ζυγίζουν όλοι μαζί 250 κιλά και πριν σύρουν το βάρος τους πάνω στο ταλαιπωρημένο σου κορμί, τους ταίζουν 10 κοτόπουλα τον κάθε ένα, για να μην τους μπει κάποια περίεργη ιδέα να σε δούνε σαν τροφή. Λογικό εφ’ όσον πρόκειται για πύθωνες Βιρμανίας. Και σου υπόσχονται ένα χαλαρωτικό (που το πως θα χαλαρώσεις με τέσσερις φίδουκλες να σέρνονται πάνω σου είναι κάτι που δεν μπορώ να το καταλάβω). Όλα αυτά στον ζωολογικό κήπο Cebu City στις Φιλλιπίνες, φαντάζομαι μόνο για όσους έχουν ασφάλεια ζωής.

*Ασ’ την ΑΚΤΟ, πιασ’ τον κάκτο.

Γιατί να παιδεύσαι ψάχνοντας καριέρα; Το επάγγελμα του μέλλοντος εδώ είναι και σε περιμένει στο Four Seasons Resort στην Πούντα Μίτα του Μεξικό και το πληρώνεσαι 250 δολάρια τη συνεδρία. Πώς; Βρίσκεις ένα αθώο θύμα κατά προτίμηση φραγκάτο. Και το πείθεις πως το απόλυτο μασάζ ευεξίας είναι αυτό που γίνεται με τον κάκτο Χακάλι. Αφού σε αλείψουν με ένα μίγμα που περιλαμβάνει και τεκίλα. Προφανώς σου δίνουν και λίγη να πιες πριν για να μην αρχίσεις να ξεφωνίζεις, αν και υποτίθεται πως έχουν αφαιρεθεί όλα τα αγκάθια από τον κάκτο πριν. Και εγώ πώς θα είμαι σίγουρος ότι αυτός που τα αφαιρεί δεν είχε τσακίσει πριν την τεκίλα και του ξέφυγαν πέντε έξι αγκάθια;

*Τα κορμιά και τα μαχαίρια.

Μετά από αυτό, όταν ξαναμπείς σε κρεοπωλείο, να είσαι σίγουρος πως θα το δεις με άλλο μάτι. Κι αντί για σπάλα θα ζητάς από το χασάπη μανικιούρ και πεντικιούρ λες και είσαι σε οίκο ομορφιάς. Το μασάζ με χασαπομάχαιρα υποτίθεται ότι αποτελεί κινέζικη ευρεσιτεχνία 2000 ετών. Σήμερα εφαρμόζεται στην Ταϊβάν και αποτελείται από χτυπήματα στο πρόσωπο και το σώμα σου με την κοφτερή πλευρά ενός μπαλτά 10 ιντσών. Υποτίθεται ότι ελευθερώνει την εγκλωβισμένη σου ενέργεια, τις τοξίνες και βοηθάει την κυκλοφορία του αίματος. Οτιδήποτε περιλαμβάνει ένα χασαπομάχαιρο που κάποιος στο χτυπάει πάνω στο σώμα θα βοηθούσε την κυκλοφορία του αίματος. Από τα μέσα σου προς τα έξω σου.

*Που να σε πατήσει ελέφαντας.

Ναι οκ, γνωρίζω πως οι ελέφαντες είναι πολύ ευγενικές ψυχές και εκπαιδεύονται σχετικά εύκολα. Πώς όμως να ξέρω αν ο 250 τόνων ελέφαντας που έχει διδαχθεί να με πατήσει μαλακά με τις πατούσες του, ήταν καλός μαθητής στην εκπαίδευση, δεν έκανε σκονάκια και δεν θα ξεχαστεί να απιθώσει όλο το βάρος του ποδιού του πάνω μου; Για όποιον θέλει να μάθει την απάντηση, καλή τύχη του εύχομαι, η διεύθυνση βρίσκεται σε ένα τουριστικό πάρκο της Τσιανγκ Μάι στην Ταϊλάνδη.

*Είσαι για τα χαστούκια όμως.

Αν ήξερα πως ένα σαδομαζό πήδημα με τον τύπο να με χαστουκίζει, κάνει καλό στο δέρμα μου, θα το εφάρμοζα κάθε μέρα και χωρίς καμία ενοχή. Πρώτον, γιατί προτιμώ να με χαστουκίζει ο Μπάμπης, ο Αλί, και ο Σελίμ από το να με χαστουκίζουν δύο κοντές Ταϊλανδές, η Μάβιν και η Τάτα και να τις πληρώνω κι όλας. Δύο από τις δέκα όλες κι όλες “θεραπεύτριες” στον κόσμο που ειδικεύονται στη χαστουκομασάζ. Το οποίο υπόσχεται μείωση των ρυτίδων και καθυστέρηση των σημαδιών γήρανσης. Το μαγαζάκι του τρόμου τους κάνει χρυσές δουλειές στο Σαν Φρανσίσκο ενώ οι γιατρέσσες υπόσχονται σύντομα να εντάξουν στο μενού τους και το κωλογρόθιασμα. Ναι ακριβώς. Γροθιές στα πισινά σου υποτίθεται ότι ξανασχηματίζουν τα πεσμένα σου. Μωρέ, Μπάμπης Αλί και Σελίμ ξανά και ξανά. Δεν μου υπόσχονται τίποτα και τη δουλειά τους την κάνουν.  

 

*Ακολουθήστε τον ΤΑΖ στο www.facebook.com/tazthebuzz  ή στo www.twitter.com/klarinabourana . Kάντε LIKE στην επίσημη σελίδα του facebook www.facebook.com/SigaikaProductions για να μαθαίνετε όσα χρειάζεστε, προκειμένου να καίτε τον εγκέφαλο (των άλλων) ή επικοινωνήστε με το terra_gelida@hotmail.com για μέιλ και υποθέσεις προσωπικής εκδίκησης.