Λένε πως δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευλογία από το να μετατρέπεις το χόμπι σου σε επάγγελμα. Η 28χρονη φωτογράφος Kaylee Greer από τη Βοστόνη, είναι από τους προνομιούχους εκείνους ανθρώπους που το έχουν καταφέρει, καθώς η υπέρμετρη αγάπη της για τα σκυλιά την οδήγησε στη δημιουργία του Dog Breath Photography. Μιας άκρως επιτυχημένης επιχείρησης, δηλαδή, που εξειδικεύεται στην επαγγελματική φωτογράφιση των λατρεμένων μας φίλων.

«Ανακάλυψα την αγάπη μου για την φωτογράφιση σκύλων όταν ήμουν στο πανεπιστήμιο και αμέσως κατάλαβα ότι δεν υπήρχε άλλος δρόμος για μένα στη ζωή μου», λέει η ίδια. Ταξιδεύει 80 ώρες την εβδομάδα σε όλες τις ΗΠΑ για να κάνει διάφορα διαφημιστικά με τετράποδους πρωταγωνιστές. «Ουσιαστικά ζω, τρώω, κοιμάμαι και αναπνέω έχοντας στο μυαλό μου την φωτογράφισή τους.»

Το αποτέλεσμα από τις εκπληκτικές της εμπνεύσεις δείχνει απλόχερα πως η Kaylee το απολαμβάνει πραγματικά. Δείτε τις μοναδικές φωτογραφίες του Dog Breath Photography στη γκαλερί που ακολουθεί για να το διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι.