Τα άστρα μίλησαν!

Τι λένε τα ζώδια σήμερα;

Τα άστρα μίλησαν!

Τι λένε τα ζώδια σήμερα;


ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, καθυστερήσεις και κάποια απρόσμενα γεγονότα θα σε αποσυντονίσουν και θα σε εκνευρίσουν αυτό το Σάββατο, με τις αρνητικές επιρροές που δέχεσαι από την έναρξη της ανάδρομης πορείας του Ερμή από το ζώδιο του Καρκίνου. Όμως, αν ηρεμήσεις, θα δεις ότι όλα προχωρούν όπως θέλεις και η δυναμικότητα που δείχνεις απέναντι στις καταστάσεις, δεν αφήνει τίποτα να ξεφύγει από τον έλεγχό σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, φίλε Ταύρε, δεν είναι κατάλληλη μέρα για να μείνεις αδρανής. Μέχρι αργά το μεσημέρι, που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από τον Καρκίνο, οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν είναι πολλές και χρειάζεται όλη σου η προσοχή, για να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Θα σου γίνουν προτάσεις, που με τους κατάλληλους χειρισμούς, θα σε φέρουν πιο κοντά στην υλοποίηση των στόχων σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα νεύρα σου σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα δοκιμαστούν από τον τρόπο με το οποίο χειρίζονται τις καταστάσεις οι γύρω σου. Λόγω των αρνητικών επιρροών που θα δεχτείς από την έναρξη της ανάδρομης πορείας του κυβερνήτη σου, θα βρεθείς μπλεγμένος σε δυσκολίες και θα τρέχεις να διορθώσεις τα αδιόρθωτα και μάλιστα, χωρίς δική σου ευθύνη. Κράτησε την ψυχραιμία σου και δες με χιούμορ αυτές τις καταστάσεις, για να μην εκνευριστείς και χαλάσεις τη διάθεσή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιό σου και σε παρασύρει σε αρνητικές σκέψεις και τάσεις απαισιοδοξίας. Δεν αποκλείεται να χαλάσει η διάθεσή σου, χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Η αλήθεια είναι πως όλα εξελίσσονται υπέρ σου, αλλά δεν έχεις την κατάλληλη ωριμότητα για να το δεις και να αξιοποιήσεις τις αλλαγές αυτές. Ηρέμησε λοιπόν, για να μπορέσεις να διακρίνεις την πραγματική διάσταση των πραγμάτων.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιο του Καρκίνου και κάποια απρόσμενα γεγονότα θα σε αναστατώσουν και θα σε κάνουν να σταθείς αμήχανος, χωρίς να ξέρεις πως να προχωρήσεις. Ό,τι κι αν συμβεί, βρες άμεσα τον αυτοέλεγχό σου και προχώρα στο πρόγραμμά σου για να μην χάσεις κι αυτά που έχεις. Ορισμένες παρεξηγήσεις οφείλονται στην δική σου αντίληψη και ανασφάλεια. Προσπάθησε να τις αποφύγεις με κάθε τρόπο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, όσα εμπόδια κι αν βρίσκονται μπροστά σου, δεν πρέπει να σε αποσυντονίσουν και να σταματήσεις τις προσπάθειες που κάνεις εδώ και καιρό, για να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Βρίσκεσαι σε έναν καλό δρόμο και ιδιαίτερα μέχρι το μεσημέρι, που ο κυβερνήτης σου Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από τον Καρκίνο, μπορείς να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου. Αρκεί να μην αφήσεις κάποιες συγκυρίες να σε επηρεάσουν, γιατί σίγουρα δεν αξίζει τον κόπο!

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, είσαι σε μια υπερένταση, η οποία όμως μάλλον θα σου βγει σε καλό, αφού θα σου δώσει την ενέργεια να λύσεις πολλές υποθέσεις, που έμεναν στάσιμες. Μικρές παρεξηγήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα, λόγω της έναρξης της ανάδρομης πορείας του Ερμή από τον Καρκίνο. Μην τις αφήσεις όμως να σε αποσυντονίσουν, γιατί δεν είναι άξιες να σε αγχώσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από τον Καρκίνο, ο αυτοέλεγχος θα σου χρειαστεί, καθώς κάποια γεγονότα θα σε ενθουσιάσουν και μπορεί να παρασυρθείς σε βιαστικές αποφάσεις. Κάθε τι που θα σου συμβεί σήμερα, πρέπει να το αξιολογήσεις με τη λογική και όχι με το συναίσθημα, για να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Μην αφήνεις τη σκέψη σου να ξεφεύγει από την ορθή πορεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, τα σχέδια σου έχουν μείνει λίγο πίσω και αυτό σε έχει απογοητεύσει. Όμως, το καλύτερο που έχεις να κάνεις σήμερα είναι να επανεξετάσεις τις καταστάσεις και, με την ησυχία σου, να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις για το πώς προχωράς. Η μέρα είναι καλή για υλοποίηση στόχων, αλλά και για να μιλήσεις στους δικούς σου ανθρώπους σχετικά με όσα σε απασχολούν. Θα σε βοηθήσουν τόσο, που θα εκπλαγείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, χρειάζεται να είσαι συγκεντρωμένος και να μην παρασυρθείς από κάποιες συγκυρίες, που μπορεί να φαίνονται θετικές, αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να κρύβουν παγίδες. Ο Ερμής, που ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από σήμερα, φέρνει παρεξηγήσεις και καλό είναι να έχεις το νου σου να τις αποφύγεις. Άλλωστε, το πρόγραμμά σου είναι πολύ φορτωμένο και δεν υπάρχει χώρος για λάθη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, τα προβλήματα που έχεις έχουν αρχίσει να σε αγχώνουν τόσο, που δεν ξέρεις τι να κάνεις. Για να μην πνιγείς σε μια κουταλιά νερό, φρόντισε να βρεις τη χαμένη σου αισιοδοξία και να κινηθείς με πείσμα προς την ολοκλήρωση των στόχων σου. Θα χρειαστεί σήμερα να δεις με μια πιο θετική ματιά όλα όσα σε καθυστερούν, για να μπορέσεις να τα αντιμετωπίσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα κάποια πρόταση ή κάποιες ειδήσεις θα ανοίξουν νέους δρόμους μπροστά σου και θα σε βγάλουν από τη στασιμότητα, στην οποία βρίσκεσαι εδώ και καιρό. Μην χάσεις καμιά ευκαιρία και μην μένεις άπραγος, επειδή φοβάσαι. Δείξε πίστη στον εαυτό σου και όλα θα πάνε όπως θέλεις, ακόμη κι αν ο Ερμής φέρει στο δρόμο σου εμπόδια, λόγω της ανάδρομης πορείας του από το μεσημέρι και μετά.

Πηγή:www.myastro.gr

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα