Το να πηγαίνει το Μαράκι η Μενούνος να κάνει τις βουτιές της φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι, είναι είδηση. Το να φεύγει από τη θέση του το μικροσκοπικό της το μπικίνι, είναι μια καταπληκτική είδηση.

Σε συνέντευξή της στο HuffPost Live, η πανέμορφη Ελληνο-αμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια και ηθοποιός, αποκάλυψε πως η πλέον ντροπιαστική στιγμή στη ζωή της, έλαβε χώρα στο όχι και τόσο μακρινό 2011.Τότε που κατά την έξοδό της από τη θάλασσα, με τους φωτογράφους να την τραβάνε μανιωδώς φωτογραφίες, συνειδητοποίησε ότι τμήμα από το αιδοίο της  βρισκόταν σε κοινή θέα!

“Ήταν η πιο ντροπιαστική στιγμή όλης της ζωής μου. Βγαίνω από τη θάλασσα και βλέπω τους φωτογράφους να μη σταματάνε να με τραβάνε φωτογραφίες. Για μια στιγμή σκέφτομαι, τι συμβαίνει; Είναι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς πίσω μου; Και μετά συνειδητοποιώ πως το αιδοίο μου έχει βγει έξω”. 

Οι απανταχού θαυμαστές της, από την άλλη, ενδεχομένως και να θεωρούν ντροπιαστικό το γεγονός πως η εν λόγω φωτογραφία δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στη δημοσιότητα… Ντροπή κυρ-παπαράτσι!