Είναι γεγονός ότι οι άνδρες διαφέρουν από τις γυναίκες. Σκέφτονται πιο απλά, πιο πρακτικά και δεν έχουν πίσω κείμενο στο μυαλό τους. Ό,τι έχουν να πουν, θα το πουν απ’ ευθείας, χωρίς να κάνουν δεύτερη σκέψη. Είναι η φύση τους τέτοια που αυτά που νιώθουν, αυτά λένε. Το ίδιο όμως δε φαίνεται να συμβαίνει και με τις γυναίκες! Τα κάνουν όλα πιο σύνθετα, οι σκέψεις προτού να κάνουν κάτι, περνούν από χιλιάδες κύματα, σπάζοντας τα νεύρα των ανδρών!

Υπάρχουν συγκεκριμένες γυναικείες φράσεις κλισέ που χτυπούν κόκκινο στον εγκέφαλο των ανδρών! Ποιες είναι αυτές; Σίγουρα τις γνωρίζετε πολύ καλά, αφού τις έχετε ακούσει εκατοντάδες φορές από τα χείλη της καλής σας!

  • «Τίποτα». Μία λέξη που έχετε χιλιοακούσει από την αγαπημένη σας! Όταν κατεβάζει μούτρα, και την ρωτάτε «τι έχεις»; Εκείνη χαμηλώνει το βλέμμα, και απαντά «Τίποτα». Κάτι βέβαια που σας βγάζει εκτός εαυτού, αφού ξέρετε πολύ καλά, ότι για να είναι έτσι το μωρό σας, κάτι την έχει πειράξει!

  • Πόσες φορές σας έχει τύχει, να βιάζεστε να πάτε κάπου το βράδυ, να έχετε ετοιμαστεί και να περιμένετε με τις ώρες στον καναπέ το κορίτσι σας να ετοιμαστεί. Όταν τη ρωτάτε λοιπόν, «Πόση ώρα θα κάνεις»; Κι εκείνη σας λέει «5 λεπτά», να είστε σίγουροι ότι προλαβαίνετε να πιείτε ένα  και δύο ποτηράκια ουίσκι για να την περιμένετε!

  • «Μην ανησυχείς θα το κάνω μόνη μου». Μόλις ακούσετε την συγκεκριμένη έκφραση, σας ανάβουν τα λαμπάκια! Λογικό! Είναι σα να σας λέει, ότι δεν μπορείτε να τη βοηθήσετε πουθενά. Με λίγα λόγια σας αποκαλεί άχρηστο.

  • «Τέλος πάντων». Κάνετε μία συζήτηση, προσπαθεί να βρει το δίκιο της, άλλα μάταια. Δεν κάθεται να ασχοληθεί περαιτέρω, και ψελλίζει «τέλος πάντων». Σίγουρα εκείνη την στιγμή θέλετε να την πνίξετε, γιατί ξέρετε ότι μέσα της σας βρίζει!

  • Όταν αναστενάζει. Πνίγει τις λέξεις της, κι εσείς με τόσα προβλήματα, θα πρέπει να μυρίσετε τα δάχτυλά σας για να καταλάβετε τι θέλει!