Το provocateur σας έγραψε από χθες για την ψύχραιμη αντιμετώπιση του Γιάννη Αλαφούζου στο ξέσπασμα και τον έντονο εκνευρισμό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, μετά τον τρίτο τελικό της Α1, μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.
 
Αργά το βράδυ της Παρασκευής ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μας επιβεβαίωσε 100%. Διαβάστε παρακάτω τι είπε στη συνέντευξη που έδωσε σε οπαδικό ραδιόφωνο του διαδικτύου:
«Εμείς θεωρούμε πως δεν πρέπει να υπάρχουν διχόνοιες. Το τριφύλλι είναι πάνω από όλα. Είχε νεύρα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και είπε μια κουβέντα παραπάνω. Σαν πρόεδρος της ΠΑΕ πρέπει να είμαι ενωτικός. Έχουμε φιλικά αισθήματα προς την ΚΑΕ και… τελεία. Μακάρι να προλάβαινα να πάω μπάσκετ. Δεν έχω χρόνο. Ελπίζω πως όταν ο κ. Γιαννακόπουλος έχει την διάθεση και την δυνατότητα θα βοηθήσει την ΠΑΕ. Από εκείνον εξαρτάται. Όταν άκουσα τις δηλώσεις του κ. Γιαννακόπουλου τις βρήκα και λίγο διασκεδαστικές. Είχε πλάκα. Ούτε θύμωσα, ούτε τίποτα. Έγραψε η Live Sport κάτι σήμερα, ήταν τελείως λάθος. Κάναμε μια διευκρίνιση και τελείωσε το θέμα».
 
Τουτέστιν, «δεν θα βάλω πάνω από το καλό του Παναθηναϊκού μια έντονη αντίδραση της στιγμής. Υπάρχουν ακόμα περιθώρια να συνεργαστούμε». Κοινώς, η πόρτα παραμένει ανοιχτή…