Ο Ντάνιελ Πράνιτς είναι από τους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν ρόλο στην ευρωπαϊκή επιστροφή του Παναθηναϊκού. Και όχι μόνο έπαιξε ρόλο, αλλά ανήκει στο κλειστό club με Μπεργκ, Νάνο και 2-3 ακόμα, που τράβηξαν όλο το κουπί με αξιοσημείωτη εργατικότητα και συνέπεια.

Ο Κροάτης, ωστόσο, προέβη σε μια δήλωση που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη, λέγοντας πως στο συμβόλαιό του υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης μόλις 150.000 ευρώ. Γιατί το έκανε αυτό ο 33χρονος επιτελικός μέσος;

Οι λόγοι είναι δύο και ο Πράνιτς ήδη ανοίγει τα χαρτιά του, γνωρίζοντας πολύ καλά πως κρατάει στο μανίκι και τον άσο που λέγεται «Μουντιάλ». Τι θέλει να πετύχει; 

Πρώτον, όντας ένας από τους παίκτες-κλειδιά του Αναστασίου, επιδιώκει να πετύχει αύξηση αποδοχών στο συμβόλαιό του, κάτι όμως που δεν φαίνεται να «πιάνει» καθώς είναι δεδομένη η οικονομική κατάσταση του Τριφυλλιού.

Η δεύτερη ζαριά του διεθνούς χαφ έχει να κάνει με τη μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού. Ο Πράνιτς «περπατάει« στα 33 και είναι λογικό να κυνηγάει ένα καλό συμβόλαιο. Το τελευταίο συμβόλαιο, τώρα που είναι σε αρκετά καλή κατάσταση και που -όπως προαναφέρθηκε- έχει το Μουντιάλ μπροστά του ως τον καλύτερο κράχτη.