Ένα 24ωρο έμεινε έως τη στιγμή που η πόλη θα γεμίσει με μουσικές. Για δύο μέρες, τη Παρασκευή 30 και το Σάββατο 31, το Let me know! Festival θα… εξαπλωθεί στην πόλη, θα καταλάβει έξι σημεία της Αθήνας και θα μας χαρίσει μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά μουσικά σχήματα της νέας ελληνικής σκηνής.

Και μπορεί το φεστιβάλ να κάνει την εμφάνισή του για 3η συνεχόμενη χρονιά, ωστόσο πλέον ανανεώθηκε και είναι έτοιμο να μας παρουσιάσει τη νέα του λογική. Έτσι προτού αποφασίσεις να πάρεις τους δρόμους και να ακούσεις τους ήχους της πόλης, δες μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το φετινό Let me know! Festival.

 

* Για πρώτη φορά φέτος δύο group παίζουν live παράλληλα μέσα στην ημέρα, σε διαφορετικά σημεία της πόλης και στο τέλος με τη σειρά τους κατευθύνουν το κοινό, να επισκεφτεί το τρίτο stage, όπου με το τελευταίο live κλείνει η ημέρα.

 

* Οι Duoyu θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά live τη νέα τους δισκογραφική δουλειά «Atomic Clock» στο Bar Project στις 22.00.

 

* Εκτός από underground συγκροτήματα της νέας ελληνικής σκηνής, ο στόχος του Let me know! Festival είναι να παρουσιάζει στο κοινό και νέους χώρους της πόλης, όπως τα Bar Project, Kreuzberg και Boiler φέτος.

 

*  Παράλληλα με τη μουσική, στόχος του Let me know! Festival είναι να προωθεί και άλλες μορφές τέχνης – από φωτογραφία έως graffiti.

 

* ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: το Let me know! Festival δίνει μέσω του Provocateur σε δύο τυχερούς από ένα συλλεκτικό t-shirt του φεστιβάλ.
Στείλτε μήνυμα στο frixos@provocateur.gr με το ονοματεπώνυμό σας και το live που θα δείτε κατά την διάρκεια του διήμερου Let me know! Festival (30 και 31 Μαΐου) και μπείτε στον διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα συλλεκτικό t-shirt Let me know! Festival. 
Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail. 

* Το Let me Know! Festival δεν τελειώνει στις 31 Μαΐου με το τελευταίο live του φεστιβάλ, καθώς μέσα στη χρονιά θα διοργανώνει post events.
Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε εδώ και εδώ.

 

* Για να δείτε όλο το πρόγραμμα του Let me know! Festival 2014 μπείτε εδώ