Ήταν πριν από περίπου 3 εβδομάδες, όταν όλος ο κόσμος συγκινήθηκε, αλλά και έμαθε για αυτή την όμορφη φιλία. Ήταν τότε, που στην φιέστα της Σέλτικ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Σκωτίας, ο Γιώργος Σαμαράς πήρε αγκαλιά ένα μικρό παιδί από την εξέδρα και έκανε μαζί του τον γύρο του θριάμβου.

Και παράλληλα αυτή η εικόνα έκανε τον γύρο του κόσμου. Ποιος ήταν ο πιτσιρικάς και ποια η σχέση του με τον Έλληνα επιθετικό; Και μέσα σε λίγες ώρες όλα είχαν γίνει γνωστά. Για τον μικρό Τζέι, για το σύνδρομο Down που πάσχει, για το πάθος του με τη Σέλτικ, αλλά και τη φιλία του με τον Σαμαρά.

Διαβάστε ακόμα: Μια μεγάλη και όμορφη φιλία

Και τώρα ο άσος της Σέλτικ και της Εθνικής μίλησε για αυτή τη φιλία του με τον μικρό Τζέι και για τις σκηνές που παρακολούθησε όλη η Ευρώπη. Οι εικόνες με τον Sam να παίρνει αγκαλιά τον Tζέι που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και να κάνουν το γύρο του «Σέλτικ Παρκ», άγγιξαν όλο τον κόσμο.

Ο Σαμαράς μίλησε στο επίσημο κανάλι της Εθνικής ομάδας και ξεκαθάρισε ότι δεν τον ενδιαφέρει η δημοσιότητα, καθώς ότι έκανε ήταν μέσα από την καρδιά του…