Τους περασμένους μήνες ακούστηκαν πολλές φήμες για το επόμενο «Star Wars» – από τι υπόθεση θα έχει έως ποιοι θα πρωταγωνιστούν. Και τις τελευταίες ημέρες τα πράγματα άρχισαν να μπαίνουν σε μια σειρά. Ο J.J. Abrams αποκάλυψε το καστ του «Episode VII», ενώ και οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα άρχισαν να κάνουν δειλά-δειλά την εμφάνισή τους.

Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι οι φανατικοί θαυμαστές του έπους του George Lucas είναι και ιδιαίτερα χαρούμενοι. Είναι γνωστό ότι ο Abrams έχει μια… τάση να καταστρέφει αγαπημένες κινηματογραφικές σειρές (βλέπε Star Trek), ενώ η απουσία του «πατέρα» των «Star Wars» έχει προκαλέσει προβληματισμό, καθώς ο Lucas έχει τον ρόλο του συμβούλου.

Ωστόσο ο σκηνοθέτης του νέου Πολέμου των Άστρων το παλεύει για να κερδίσει τους κλασικούς fans. Έτσι, σε συνεργασία με τη UNICEF, δημιούργησαν το project Star Wars: Force for Change και δίνει την ευκαιρία σε θαυμαστές της κινηματογραφικής σειράς να παίξουν στην επόμενη ταινία.

Όποιος θέλει μπαίνει στο Omaze και με μια δωρεά 10 δολαρίων μπαίνει στη κλήρωση που μπορεί να του δώσει μια θέση στο «Star Wars». Αξίζει η προσπάθεια.