Η Jessica Chastain θα είναι το νέο κορίτσι στο «True Detective»

Η 37χρονη star του Hollywood ετοιμάζεται να ζήσει το δικό της θρίλερ!

Η Jessica Chastain θα είναι το νέο κορίτσι στο «True Detective»

Η 37χρονη star του Hollywood ετοιμάζεται να ζήσει το δικό της θρίλερ!


Αν έπρεπε να διαλέξουμε την τηλεοπτική έκπληξη του 2014 έως τώρα, δεν θα δυσκολευόμασταν ιδιαίτερα να δώσουμε την απάντηση. Και αυτό επειδή το νέο έτος μπήκε εντυπωσιακά με το «True Detective» - τη σειρά μέσα από την οποία μας έδειξε επιτέλους ο Matthew McConaughey το ταλέντο του, έπαιξε ρόλο στο Όσκαρ που κέρδισε και μας χάρισε ίσως το καλύτερο αστυνομικό θρίλερ που έχουμε δει ποτέ στη μικρή οθόνη.

Και από τις 9 Μαρτίου, όταν έπεσαν και οι τίτλοι τέλους της σειράς, άρχισε μια μεγάλη συζήτηση για το ποιοι θα είναι οι πρωταγωνιστές της επόμενης σεζόν. Άλλωστε είναι γνωστό πως ο McConaughey και ο Woody Harrelson δεν θα συνεχίσουν, καθώς ο Nic Pizzolatto θα αλλάζει ήρωες κάθε χρόνο. Άρα;

Πριν από μερικές εβδομάδες ακούστηκε ότι ο Brad Pitt θα ηγηθεί του νέου «True Detective» και τώρα έσκασε ένα όνομα έκπληξη: αυτό της Jessica Chastain.

Η 37χρονη ηθοποιός δέχθηκε τη πρόταση να πρωταγωνιστήσει στη σειρά, όπου το 2015 το δίδυμο θα αποτελείται από έναν άνδρα και μια γυναίκα.

Η Chastain δεν έκανε καμιά δήλωση για την πρόταση, αλλά μετά το κατασκοπικό φιλμ «Zero Dark Thirty» έχει δείξει ότι της ταιριάζουν τα σενάρια δράσης. 

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα