Η μέρα που η Marilyn τραγούδησε το πιο διάσημο «happy birthday» και έκανε άνω-κάτω τον Λευκό Οίκο

Η προκλητική εμφάνιση του sex symbol στα γενέθλια του JFK.

Η μέρα που η Marilyn τραγούδησε το πιο διάσημο «happy birthday» και έκανε άνω-κάτω τον Λευκό Οίκο

Η προκλητική εμφάνιση του sex symbol στα γενέθλια του JFK.


Έχουν περάσει περίπου 52 χρόνια από τον θάνατό της. Ωστόσο ακόμα και σήμερα θεωρείται το κλασικό sex symbol της 7ης Τέχνης. Η πιο αγαπημένη ξανθιά που πέρασε ποτέ από το Hollywood. Το θηλυκό εκείνο που κανένας άνδρας δεν μπορούσε να αντισταθεί.

Και όχι άδικα. Άλλωστε η Marilyn Monroe είναι αυτή που έκτισε όλη της την καριέρα πάνω στο look, τη γοητεία και τον ερωτισμό της. Όχι ότι δεν είχε μυαλό. Είχε και μάλιστα πολύ. Και μάλλον για αυτό γνώριζε ότι στις ΗΠΑ της δεκαετίας του ’50 έπρεπε να σε θεωρούν χαζό για να πετύχεις. Και η Monroe κατάφερε να γίνει η πιο έξυπνη χαζή του κινηματογράφου, με τα αρσενικά να σέρνονται στα πόδια της.

Και ένα από τα αυτά τα αρσενικά, ήταν ο πιο ισχυρός άνδρας των ΗΠΑ και του πλανήτη. Η σχέση της star με τον John F. Kennedy είναι πλέον γνωστή σε όλους (οι λεπτομέρειες της σχέσης πάλι όχι), αλλά τότε στις αρχές της δεκαετίας του ’60 λίγοι τη γνώριζαν. Και για αυτό η Marilyn είχε την «άνεση» να παίζει με αυτή τη σχέση.

Όπως έκανε στις 19 Μαΐου 1962, όταν στα γενέθλια του JFK δεν δίστασε να βγει στη σκηνή, φορώντας μια εφαρμοστή sexy τουαλέτα και να τραγουδήσει το -πλέον- διάσημο «Happy Birthday Mr. President», κάνοντας αυτούς που ήξεραν να κοκκινίσουν. Δηλαδή όλο τον Λευκό Οίκο. 

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα